Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

– Det er lav arbeidsledighet mange steder på Østlandet. Når så mange arbeidsgivere vil ut og hente folk betyr det hard kamp om hodene denne høsten, sier Tore Nybakk, regiondirektør i Manpower Østlandet.

Manpower: Økt ansettelseslyst på Østlandet betyr hardere kamp om hodene. Slik kan din bedrift lykkes bedre i talentjakten.

Arbeidsgivere må forberede seg på hard konkurranse i arbeidsmarkedet til høsten, viser ferske tall fra ManpowerGroup. Til høsten er det arbeidstakere på Østlandet som kan juble høyest. Selv om arbeidsgivere over hele landet planlegger å ansette over sommeren, må vi syv år tilbake i tid for å finne en like stor optimisme på Østlandet som nå.

Vis mer

Manpower er Norges største og ledende bemanningsbyrå.

Vi bemanner og rekrutterer til privat og offentlig sektor. Siden starten i 1965 har vi bistått med å få over en halv million mennesker i jobb, og hvert år er nærmere 20 000 dyktige mennesker i jobb gjennom oss, via rekruttering eller innleie. Solid erfaring, innovative og fleksible løsninger, samt DNV GL sertifiserte rådgivere gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder.

Manpower

Lakkegata 53
0202 Oslo