Gå videre til innhold
Lysets dag 2018

Pressemelding -

Lysets dag 2018

Vi får blant annet besøk av prisvinnende lysdesigner Kerem Asfuroglu fra Speirs + Major som vil ta for seg vårt forhold til mørke og om å bruke narrativer til å utvikle lysdesign.
Universitetslektor fra NTNU Kine Angelo vil snakke om samspillet mellom lys og farge og hvordan fargenes sammensetning påvirker opplevd lysnivå.
Octavio L. Perez (PhD) er en prisbelønnet forsker innen Human centric lighting og WELL Building-standarderen som omsetter belysningsteori til praksis.

Fagdagen avluttes med en samtale mellom Atea og Cisco som vil dele sine tanker om hvorfor de inntrer lysbransjen.

Deretter blir det kåring og feiring av vinnerne av Norsk Lyspris 2018.

Program og påmelding

Related links

Emner

Kategorier


Lyskultur er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning. Foreningen ble stiftet i 1936 og er landsdekkende med regionale avdelinger og komiteer.

Kontakter

Ida Thorendahl

Ida Thorendahl

Pressekontakt Daglig Leder 90654123
Jørgine Riise

Jørgine Riise

Pressekontakt Kurs- og markedskoordinator 90218181

Relatert innhold

Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning.

Kort om Lyskultur:
Lyskultur er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning. Vi jobber for å fremme fagpolitiske interesser og bedre rammevilkårene for alle som jobber med lys og belysning . Foreningen er non-profit og ble stiftet i 1936. Lyskultur er landsdekkende og medlemmene er toneangivende aktører innenfor belysningsbransjen, fra lysdesignere og rådgivende ingeniører til produsenter, importører, installatører og salgsleddet innenfor belysning. Lyskulturs medlemmer er aktive bidragsytere i utviklingen av nasjonale og internasjonale standarder, rapporter og veiledere.

Lyskultur

Strandveien 35
1366 Lysaker
Norge