Gå videre til innhold
lysetsdag2023.jpeg

Bilde -

lysetsdag2023.jpeg

go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
2560 x 1920, 615 KB
Last ned

Emner

Regions

Kontakter

Ida Thorendahl

Ida Thorendahl

Pressekontakt Daglig Leder 90654123
Jørgine Riise

Jørgine Riise

Pressekontakt Kurs- og markedsansvarlig 90218181

Relatert innhold

Fra utdelingen av Norsk lyspris 2023

De nominerte til Norsk lyspris 2024

Årets nominerte til Norsk lyspris er klare. I år var det 40 innmeldte prosjekter, fordelt på alle kategoriene. Det har vært en vanskelig oppgave for juryen da det var så mange gode prosjekter. Det er derfor bestemt at det er 4 nominerte i kategoriene Beste innendørsprosjekt og Bærekraft. Vinnerne blir kåret på Lysets dag onsdag 13. november på Vulkan Arena i Oslo.

Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning.

Kort om Lyskultur:
Lyskultur er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning. Vi jobber for å fremme fagpolitiske interesser og bedre rammevilkårene for alle som jobber med lys og belysning . Foreningen er non-profit og ble stiftet i 1936. Lyskultur er landsdekkende og medlemmene er toneangivende aktører innenfor belysningsbransjen, fra lysdesignere og rådgivende ingeniører til produsenter, importører, installatører og salgsleddet innenfor belysning. Lyskulturs medlemmer er aktive bidragsytere i utviklingen av nasjonale og internasjonale standarder, rapporter og veiledere.

Lyskultur

Strandveien 35
1366 Lysaker
Norge