Gå videre til innhold
SoundCloud-rap superhelten Lil Pump kommer til DK for første gang på sin ’Harverd Drop Out Tour’

Pressemelding -

SoundCloud-rap superhelten Lil Pump kommer til DK for første gang på sin ’Harverd Drop Out Tour’

LIL PUMP

STORE VEGA

3. DECEMBER 2018


Med sine signatur farverige dreadlocks, tatoveringer i ansigtet og karisma på niveau med en superhelt har Lil Pump (født 17. august, 2000) smadret gennem hip-hop landskabet som en tornado med mere end 2 milliarder streams og views. Som kun 16-årig opbyggede den brandvarme Florida-fødte hitmager hurtigt en massiv following på SoundCloud med mere end 200 millioner plays af sine tidlige tracks ”Flex Like Ouu”, ”Boss”, ”D Rose” og ”Molly”. Det var dog først med det dobbelt-platin-certificerede ”Gucci Gang”, at Lil Pump toppede hitlisterne i Nordamerika og Europa, ramte nr. 2 på den amerikanske Spotify chart og nr. 12 på den globale Spotify chart. Videoen til ”Gucci Gang” har endda ramt mere end 750 millioner views på YouTube med sin overdådige musikvideo.

De seneste to Lil Pump-singler er kommet i form af hans bangers ”Eskeetit” og ”Drug Addicts”, som sammenlagt har over 125 millioner streams på Spotify. Lil Pump er helt sikkert en af de største bannerførere for den nye generation af SoundCloud-rappere, som på kort tid er gået fra at lave YouTube freestyles i sit soveværelse til at stå på de største festivalscener med moshpits, crowdsurfs fra balkoner og den mest tændte atmosfære man kan forestille sig som ung hip-hop fan. ESKEETIT!!

Billetpris: 330 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 31. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Related links

Emner


Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment oplevelser. På verdensplan bliver det til + 25.000 årlige koncerter og mere end 68 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 40 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi producerer alt fra mindre klubshows til arenakoncerter og store udendørskoncerter. Vores udbud spænder fra ny upcoming musik til mere etablerede kunstnere. Vi arrangerer også COPENHELL Festivalen på Refshaleøen, og Heartland Festivalen ved Egeskov Slot på Fyn. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet! Seriøs billetsalg og en musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Kontakter

Haddy Maria Sarr

Pressekontakt Digital Marketing Manager

Elise Eriksen Løssfelt

Pressekontakt Head of Marketing

WE <3 LIVE!

Live Nation Norge er landets største konsertarrangør. Vi booker, produserer og markedsfører de fleste konsertene her til lands, alt fra små klubbshow til større arena- og stadionkonserter, samt Neon, Trondheim Rocks, Vaulen Open Air, Tons of Rock, Findings, Feelings og Bergenfest. Vårt program har et vidt spenn; det representerer alt fra grensesprengende musikk og nye artister, til det mer etablerte superstjerner og legender. Vi jobber til en hver tid for å tilby publikum det beste; både før, under og etter arrangementene, og garanterer at vi selger billetter gjennom pålitelige billettsalgspartnere. Velkommen til din neste store konsertopplevelse!

Live Nation

Fred Olsens gate 1
0152 Oslo
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom