Gå videre til innhold
Dave Chappelle & Jon Stewart
Dave Chappelle & Jon Stewart

Pressemelding -

Komikerne Dave Chappelle og Jon Stewart annoncerer show i Royal Arena lørdag 13. oktober 2018

DAVE CHAPPELLE OG JON STEWART ANNONCERER SHOW I ROYAL ARENA LØRDAG 13. OKTOBER 2018

Billetterne går i salg fredag 31. august kl. 10.00

Efter udsolgte shows i Boston, Houston og El Paso, såvel som seks shows i Atlanta, annoncerer comedy giganterne Dave Chappelle og Jon Stewart at de tager deres komiske genistreger til Europa. Parret vil indtage Royal Arena for en aften, som med garanti bliver lige så sjov som den bliver mindeværdig. Billetter går i salg 31. august kl. 10.00 på livenation.dk og ticketmaster.dk.

Inden deres 2018-shows havde komikerne tidligere arbejdet sammen i august 2017, da Jon Stewart uanmeldt dukkede op under Dave Chappelles set i New Yorks Radio City Music Hall. Dette er første gang duoen offentliggører fælles shows i Europa.

Billetpriser: PL1 650,- / PL2 565,- / PL3 510,- / PL4 450 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 31. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk, og der vil være begrænsning på 4 billetter per person.

BEMÆRK helt særlige forudsætninger for dette show:

Disse shows vil benytte Yondr-teknologi og det er strengt forbudt at have mobiltelefon med til showet. Deltagere rådes til at efterlade deres telefoner i deres biler eller derhjemme. Hvis man medbringer en mobiltelefon er det et krav at den er fastlåst i en Yondr-lomme, som udleveres i arenaen. Gæster vil beholde deres telefoner på sig låst fast i denne Yondr lomme. Lommen kan låses op på bestemte Yondr stationer i lobbyen. Det anbefales at man har printet sine billetter ud hjemmefra (så man kan se sektion og sædenummer). Alle vil blive kropsvisiteret og hvis man bliver taget med en mobiltelefon på sig inde i arenaen vil man øjeblikkeligt blive bedt om at forlade arenaen. Vi sætter pris på jeres medvirken til at skabe en mobilfri oplevelse. 

Emner

Kategorier


Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment oplevelser. På verdensplan bliver det til + 25.000 årlige koncerter og mere end 68 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 40 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi producerer alt fra mindre klubshows til arenakoncerter og store udendørskoncerter. Vores udbud spænder fra ny upcoming musik til mere etablerede kunstnere. Vi arrangerer også COPENHELL Festivalen på Refshaleøen, og Heartland Festivalen ved Egeskov Slot på Fyn. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet! Seriøs billetsalg og en musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Kontakter

Haddy Maria Sarr

Pressekontakt Digital Marketing Manager

Elise Eriksen Løssfelt

Pressekontakt Head of Marketing

WE <3 LIVE!

Live Nation Norge er landets største konsertarrangør. Vi booker, produserer og markedsfører de fleste konsertene her til lands, alt fra små klubbshow til større arena- og stadionkonserter, samt Neon, Trondheim Rocks, Vaulen Open Air, Tons of Rock, Findings, Feelings og Bergenfest. Vårt program har et vidt spenn; det representerer alt fra grensesprengende musikk og nye artister, til det mer etablerte superstjerner og legender. Vi jobber til en hver tid for å tilby publikum det beste; både før, under og etter arrangementene, og garanterer at vi selger billetter gjennom pålitelige billettsalgspartnere. Velkommen til din neste store konsertopplevelse!

Live Nation

Fred Olsens gate 1
0152 Oslo
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom