Gå videre til innhold
IN FLAMES TILBAKE TIL OSLO SPEKTRUM!

Pressemelding -

IN FLAMES TILBAKE TIL OSLO SPEKTRUM!

11. desember er vi klare for en skikkelig helaften for metalfansen i Oslo Spektrum! Selveste In Flames inntar scenen, og med seg som support har de At The Gates, Imminence og Orbit Culture. Her er det bare å sikre seg billett med en gang – for dette vil du ikke gå glipp av!

Billetter i salg fredag 5. august kl. 10.00.

Sveriges ledende metalband har imponert og utviklet seg gjennom mer enn 20 år. Den melodiske death metal musikken fra bandets tidlige dager har fått et særegent uttrykk, manifestert i 13 album. Disse inkluderer «A Sense of Purpose», «Sounds of a Playground Fading», «Siren Charms» og «I, The Mask». Sistnevnte ble spilt inn i Los Angeles sammen med den Grammy-nominerte produsenten Howard Benson, og ble nummer én i Sverige og Østerrike, to i Tyskland og nådde førsteplass på listen over rocke- og metalalbum i USA.

Den verdensberømte gruppa har turnert over hele kloden med band som Judas Priest, Avenged Sevenfold og Disturbed, samt inspirert flere av dagens rock- og metalartister.

In Flames er et band fansen kan stole på, som fortsetter å fascinere og begeistre sine Jesterheads. Nå er det bare å glede seg til en vanvittig konsertopplevelse - In Flames We Trust!

Dørene åpner kl. 18.00.

Det er ingen aldersgrense, men barn under 13 år må ha følge av voksen.

Bill kr. 805,- (pit) / 610,- (sitte) / 510,- (stå) / 410,- (sitte) + avg.

Emner


Live Nation Norge er landets største konsertarrangør. Vi booker, produserer og markedsfører de fleste konsertene her til lands, alt fra små klubbshow til større arena- og stadionkonserter, samt Tons of Rock, Findings festivalen og Bergenfest. Vårt program har et vidt spenn; det representerer alt fra grensesprengende musikk og nye artister, til det mer etablerte superstjerner og legender. Vi jobber til en hver tid for å tilby publikum det beste; både før, under og etter arrangementene, og garanterer at vi selger billetter gjennom pålitelige billettsalgspartnere. Velkommen til din neste store konsertopplevelse!

Kontakter

Haddy Maria Sarr

Pressekontakt Digital Marketing Manager

Elise Eriksen Løssfelt

Pressekontakt Head of Marketing

WE <3 LIVE!

Live Nation Norge er landets største konsertarrangør. Vi booker, produserer og markedsfører de fleste konsertene her til lands, alt fra små klubbshow til større arena- og stadionkonserter, samt Neon, Trondheim Rocks, Vaulen Open Air, Tons of Rock, Findings, Feelings og Bergenfest. Vårt program har et vidt spenn; det representerer alt fra grensesprengende musikk og nye artister, til det mer etablerte superstjerner og legender. Vi jobber til en hver tid for å tilby publikum det beste; både før, under og etter arrangementene, og garanterer at vi selger billetter gjennom pålitelige billettsalgspartnere. Velkommen til din neste store konsertopplevelse!

Live Nation

Fred Olsens gate 1
0152 Oslo
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom