Gå videre til innhold
FLOGGING MOLLY TIL SENTRUM SCENE!

Nyhet -

FLOGGING MOLLY TIL SENTRUM SCENE!

De irsk-amerikanske partypunkerne besøker Sentrum Scene for å lage ellevill dans-på-lokalet-stemning! Billettene til konserten med Flogging Molly 4. februar er i salg fredag 26. oktober kl 10.00.

Bandet appellerer stort til norske publikummere: «Stemningen er oppunder taket, og vaktene har mer enn nok å gjøre med å få unna flyvende ølglass og crowdsurfere ... Kvelden er en av de sjeldne, en av de konsertene der man er oppriktig lei seg for at det er slutt,» skrev Musikknyheter etter konserten på Sentrum Scene i 2016 (9/10).

Flogging Molly startet opp som husband på puben Molly Malone’s i Los Angeles på 90-tallet, der de dro til med fiolin, mandolin og trekkspill kombinert med skitne gitarer og harde trommer, og Dave Kings særegne stemme i front. Siden har de gjort enorm suksess, gitt ut seks studioalbum, og turnért verden over med sin keltiske punk.

Billetter i salg fredag 26. oktober kl 10.00. 

Bill. kr. 450,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpnes kl. 19.00.

Emner

Kontakter

Haddy Maria Sarr

Pressekontakt Digital Marketing Manager

Elise Eriksen Løssfelt

Pressekontakt Head of Marketing

WE <3 LIVE!

Live Nation Norge er landets største konsertarrangør. Vi booker, produserer og markedsfører de fleste konsertene her til lands, alt fra små klubbshow til større arena- og stadionkonserter, samt Neon, Trondheim Rocks, Vaulen Open Air, Tons of Rock, Findings, Feelings og Bergenfest. Vårt program har et vidt spenn; det representerer alt fra grensesprengende musikk og nye artister, til det mer etablerte superstjerner og legender. Vi jobber til en hver tid for å tilby publikum det beste; både før, under og etter arrangementene, og garanterer at vi selger billetter gjennom pålitelige billettsalgspartnere. Velkommen til din neste store konsertopplevelse!

Live Nation

Fred Olsens gate 1
0152 Oslo
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom