Gå videre til innhold
"I trolldommens tid" - en ny spennende roman.

Pressemelding -

"I trolldommens tid" - en ny spennende roman.


Belinda Lynee introduserer sin første roman, "I trolldommens tid," en fascinerende fortelling om overtro, kjærlighet og samfunnets harde dommer i 1600-tallets Norge. Boka tar leserne med på en dramatisk og gripende reise tilbake til en tid preget av frykt og forfølgelse.

Romanen følger livet til Anna Abelsdatter, en fattigjente som lever med et rykte om trolldom hengende over seg i mange år. I en tid hvor slike rykter kunne føre til døden på bålet, gir "I trolldommens tid" en autentisk og rørende skildring av Annas kamp for overlevelse og kjærlighet. Annas tante, Astrid, oppdager at Anna har evnen til å helbrede syke, og lærer henne opp i signekunsten. Men rollen som signerske viser seg å være farlig, da mange tror hun besitter mørkere krefter.

Midt i all mistanken og frykten vokser det frem en uventet kjærlighetshistorie. Jon Otrunes, eldstegutten på den lokale storgården, nekter å la seg skremme av trolldomsryktene rundt Anna. Han står fast på at det må bli Anna eller ingen for ham. Anna, som har levd i konstant frykt for anklager og forfølgelse, må nå vurdere om hun kan våge å tro på kjærligheten og en fremtid sammen med Jon.

Inspirasjonen til boka kom da Belinda Lynee jobbet med sin masteroppgave i 2015, hvor hun skrev om trolldomsprosessene. Forskningsarbeidet ga henne lysten til å skape en skjønnlitterær historie, en drøm hun har hatt siden hun var 16 år. "I trolldommens tid" er første bind i Otruneskrønikene, og Lynee planlegger flere bøker i denne serien.

Til daglig arbeider Belinda Lynee som lærer, hun er gift og mamma til to herlige jenter. På fritiden liker hun å lese bøker, gå turer i skog og mark, og trene pilates. Hennes kreative inspirasjon kommer fra mange ulike kilder, inkludert virkelige historier, natur, kunst og musikk.

For mer informasjon, kontakt Calidris Forlag.

Emner


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag

Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom