Gå videre til innhold
The Build Up Mascara – old and new packaging
The Build Up Mascara – old and new packaging

Nyhet -

IsaDora annonserer relanseringen av den ikoniske Build Up Mascaraen

IsaDora presenterer stolt relanseringen av Build Up Mascara Volume og Build Up Mascara Volume Waterproof. Begge mascaraene har den samme gode formuleringen og børstene som alltid, men den nye visuelle identiteten til IsaDora gjenspeiles nå i den oppdaterte emballasjedesignen til de ikoniske mascaraene, som gir en mer moderne vri til skjønnhetsrutinene til makeup-entusiaster.

Build Up Volume Mascara: Gjør vippene dine mer voluminøse

Build Up Volume Mascara er en uunnværlig makeup-maskara som gjør det mulig å tilpasse vippevolumet til enhver anledning. Den elastiske konsistensen fungerer harmonisk sammen med den luftige børsten med kileformede bust, slik at brukerne enkelt kan oppnå nøyaktig det volumet de ønsker. Den smudge-proof formelen er tilsatt risvoks som danner en delikat film rundt vippene og sørger for at maskaraen holder seg på plass hele dagen.

Mascaraen relanseres i en svart, blå og brun farge.

The Build Up Mascara Volume Waterproof: Vektløst volum med vannfast glans

Build Up Mascara Volume Waterproof dekker de stadig skiftende behovene for vippevolum. Den elastiske konsistensen og den ekstra store, luftige børsten med kileformede bust gjør det mulig å tilpasse volumet. Den er laget med en vektløs, vannfast formel som er tilsatt carnaubavoks som danner en strukturerende film rundt vippene og bidrar til å gjøre dem tykkere og tilføre fukt, slik at maskaraen holder vippene løftet og voluminøse hele dagen, samtidig som den er regn- og tåresikker.


Begge mascaraene er veganvennlige, oftalmologisk testet, egnet for sensitive øyne, parfymefrie og som alltid cruelty-free. Veiledende pris 189 NOK.

Emner

Kategorier

Kontakter

Hanna Sjöström

Pressekontakt Presskontakt

IsaDora

IsaDora er Sveriges nr. 1 sminkemerke, og siden 1983 har vi levert ærlig sminke til folket. Vi ønsker å styrke alle til å føle at de kan sette sine egne skjønnhetsstandarder ved å tilby rimelige produkter av høy kvalitet som er enkle å bruke, uten å gå på kompromiss. Vår nøkterne tilnærming veiledet av svenske, tidløse verdier og betyr at produktene våre gjør det de sier, er trygge på alle måter og tilgjengelige for alle – uavhengig av hvor mye tid man har eller hvor stor lommeboken er. Våre svenske røtter er det moralske kompasset som hjelper oss å fortsette å være inkluderende, transparente og ansvarlige i alt vi gjør. Med IsaDora trenger du ikke gå på kompromiss med den du er. Det er hva ærlig skjønnhet betyr for oss.

IsaDora

Besøk våre andre nyhetsrom