Gå videre til innhold
Nå kan du endelig lime opp dusjhjørnet ditt

Pressemelding -

Nå kan du endelig lime opp dusjhjørnet ditt

Med årets nye LINC-dusjveggsystem lanserer INR en ny metode for montering av dusjvegger. Med det tilpassede produktet, BORRFRI, kan du lime opp modeller fra hele INRs dusjserie, LINC. Du slipper ta hensyn til eventuelle bakomliggende materialer, vannrør, elektriske kabler eller spikerslag.

Nå for tiden limer man ofte opp tilbehør som kroker og toalettpapirholdere i nybygde bad for å unngå bruk av drill.  Med BORRFRI kan nå også alle INRs dusjvegger med aluminiumsprofiler limes opp. Ibland er flisene så harde at det kan være vanskelig å komme gjennom med et vanlig borr, og man risikerer at flisene sprekker. Da blir liming en mer fleksibel monteringsmetode.

– Vi på INR har utviklet et limesystem som gir en enkel og trygg montering, sier Produktsjef, Kristian Olsson. Liming er et smart alternativ til borring, som vi har testet grundig og tilpasset vår nye generasjon dusjveggprofiler.

Et sett for liming av to aluminumsprofiler koster kr 490,- og egner seg for liming på flis, naturstein, betong, glass og metall.

Med Borrfri er det dessuten mulig å  demontere dusjen uten å etterlate merker.

Velkommen inn på http://www.inr-as.no for ytterligere inspirasjon.

Finn din nærmeste forhandler på http://www.inr.se/no/butikker/norge/

For mer informasjon vennligst kontakt:

Petter Kvernstrøm, Adm. dir., Tel. 902 96 020, mail petter.kvernstrom@inr-as.no

Related links

Emner

Kategorier


Om INR

INR har i flere år vært en av Skandinavias ledende produsent av dusjvegger i glass og utvalgte baderomstilbehør, og er i tillegg et av Skandinavias raskest voksende baderomsfirma. INRs produkter kjøpes av design- og kvalitetsbevisste kunder, først og fremst via fagforhandlere. i Norge, Sverige og Danmark.  Med hovedkontor og produksjon i Malmø kan man tilby både unik måltilpasning av dusjvegger uten ekstra kostnad samt korte leveringstider. Les mer på http://www.inr-as.no

INR Norge AS

Ollebukta 4, 3126 Tønsberg, NO-3117 Tønsberg

Følg oss på:

Facebook

Youtube

Kontakter

Elisabeth Melsom Olsen

Elisabeth Melsom Olsen

Pressekontakt Kunde- og Markedskonsulent 3333 0200
Petter Kvernstrøm

Petter Kvernstrøm

Pressekontakt Direktør 9029 6020 Les mer

Skandinaviske baderom

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

INR

Prestegaten 5
3126 Tønsberg

Besøk våre andre nyhetsrom