Gå videre til innhold
MM-tiiliskivi-bright blue-SFEER 132908 B lr

Bilde -

MM-tiiliskivi-bright blue-SFEER 132908 B lr

Marimekko teppekolleksjon 2024
go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
5464 x 8192, 6.55 MB
Last ned

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Torhild Aune Rustenberg

Torhild Aune Rustenberg

Pressekontakt Kreativ leder 47906252

Relatert innhold

Ny teppekolleksjon fra Marimekko: Skap en varm og fargerik stemning i hjemmet!

Ny teppekolleksjon fra Marimekko: Skap en varm og fargerik stemning i hjemmet!

I jubileumsåret for Unikko-designen, lanserer Marimekko en ny serie produkter for interiør. Født ut av lidenskap for håndverk og bærekraft, vil denne kolleksjonen gi ditt hjem en unik stil og stemning. Marimekko er kjent for sin tidløse og unike design, og med lanseringen av den nye teppekolleksjonen, bekrefter de sin posisjon som en viktig aktør også innenfor interiørprodukter.

InHouse Group - SKANDINAVIAS STØRSTE LEVERANDØR AV TEPPER

InHouse Group AS er Skandinavias ledende leverandør av avpassede tepper. Vi er et norskeid familieselskap med mer enn 45-års erfaring i det norske markedet. Vi fører et stort sortiment av avpassede tepper, heldekktepper og teppefliser, i tillegg til våtromsgulv og terrassegress. Vi er også distributør av Owatrol og Maston i Norge.

InHouse Group

Hellenvegen 15
2022 Gjerdrum
Norge