Gå videre til innhold
Huawei lanserer nye Freebuds 5i – stilrene ørepropper med høy lydkvalitet

Pressemelding -

Huawei lanserer nye Freebuds 5i – stilrene ørepropper med høy lydkvalitet

I dag lanserer Huawei de nye True Wireless-øreproppene Huawei Freebuds 5i. De nye øreproppene er allsidige, stilrene og kommer med enestående lydkvalitet. Freebuds 5i arver mange funksjoner fra tidligere modeller i Freebuds-serien, for eksempel ulik støyreduksjon og EQ-modus, samt muligheten til å koble til to forskjellige enheter samtidig. Batteritiden til Huawei FreeBuds 5i med et fulladet etui er hele 28 timer.

Stilrene og komfortable med et intuitivt design

Ladeetuiet til Huawei FreeBuds 5i kommer i et enkelt design med en strukturert overflate som ligner steiner. Øreproppene er tilgjengelige i fargene Isle Blue, Nebula Black og Ceramic White. Med en vekt på bare 4,9 g (1) og et gjennomtenkt design er øreproppene både komfortable og enkle å bruke i lengre perioder. Øreproppenes design, som er 7 mm kortere sammenlignet med de forrige FreeBuds 4i, gjør øreproppene mer tilpasningsdyktige til hver lytters ører for bedre passform.

En musikkopplevelse med høy oppløsning

FreeBuds 5i leverer en høyoppløselig musikkopplevelse, med Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res)-sertifisering. Den bruker kraftig maskinvare, algoritmer, LDAC™ HD-lydkodek (2) og multi-EQ-modus for å overføre og spille av HD-lyd. Sammen sikrer disse funksjonene at den originale lyden alltid har en trofast gjengivelse.

I Huawei FreeBuds 5i finner du også Multi-EQ-effekter, som lar lytterne justere lytteopplevelsen etter eget ønske, for eksempel ved å velge Bass boost eller Treble boost.

Støyreduksjonsfunksjoner for behagelige lytte- og ringeopplevelser

For å holde lyden ren og uendret og med minimal forstyrrelse fra støy i omgivelsene, bruker Huawei FreeBuds 5i en støyreduksjonsteknologi i tillegg til det tradisjonelle in-ear-designet for effektivt å blokkere høyfrekvent støy. Den er utstyrt med en hybrid støyreduksjonsteknologi, som med doble mikrofoner ikke bare oppdager ekstern støy, men også plukker opp støy i øregangen. Dette gir dyp støyreduksjon på opptil 42 dB.

Når lytterne bruker Huawei FreeBuds 5i, vil de kunne velge mellom Ultra, General og Cozy støyreduksjonsmodus for å tilpasse lyden til hvor de er, enten det er på en flyplass, t-banestasjon, restaurant, kontor eller ens eget hjem. Med nye AI-støyreduksjonsfunksjoner kan øreproppene forbedre stemmen din ved hjelp av AI-nevrale nettverksalgoritmer for krystallklare samtaler.

Sømløse funksjoner uansett hvor du er

Huawei FreeBuds 5i gir allsidighet med smarte funksjoner, lang batteritid og vannmotstand (IP54). Med Huawei FreeBuds 5is tilkoblingsstøtte for to enheter kan brukere koble seg sømløst mellom forskjellige enheter og operativsystemer, fra smartklokker og telefoner til PC-er og nettbrett. Øreproppene er kompatible med Android, iOS og Windows.

Huawei FreeBuds 5i gir en enestående batteritid på 28 timer med et fulladet etui. Videre har de hurtiglading som gir 4 timers lydavspilling etter bare 15 minutters lading, noe som betyr at brukerne ikke trenger å bekymre seg for at batteriet raskt går tomt (3).

Priser og tilgjengelighet
Huawei Freebuds 5i er tilgjengelig i Norge fra [X] februar med en anbefalt utsalgspris på 1990 inkludert moms.

Notater

1. Faktisk produktstørrelse og -vekt kan variere avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess.

2. Trådløs høyoppløselig lydsertifisering er basert på LDAC HD-overføringsprotokollen, som krever at avspillingsenheten støtter LDAC-protokollen™™.

3. Hurtigladedata kommer fra Huaweis laboratorium. Hurtiglading trer bare i kraft når batterinivået i øreproppene er lavt. Øreproppene kan ha 4 timers batteritid på middels volumnivå når du spiller av lyd i AAC-format, med ANC deaktivert, etter å ha blitt ladet i 15 minutter av et ladeetui med et batterinivå på over 80% eller med en kabel. Faktisk batteritid varierer basert på volumnivå, lydkilde, miljøforstyrrelser, aktiverte funksjoner og bruksvaner.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Sofia Björnerfors, PR Manager, Sverige Consumer Dept.

Celle: +46 (0)739 205 405

Emner

Kategorier


Om Huawei Consumer Business Group

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no

Følg oss på:

Facebook: facebook.com/HuaweiDevice

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice

YouTube: youtube.com/HuaweiDevice

Instagram: instagram.com/huaweiconsumer

Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice

Kontakter

Sofia Björnerfors

Sofia Björnerfors

Pressekontakt Nordic PR Manager Consumer Group +46 (0)739 205 405

Relatert innhold