Gå videre til innhold

Pressemelding -

Ny avtale mellom Hertz bilutleie og Choice Hotels

Choice Hotels Scandinavias lojalitetsprogram, Choice Club, har inngått en avtale med Hertz Bilutleie om opptjening av bonuspoeng. Avtalen gir Choice Clubs 440.000 medlemmer mulighet til å tjene Choice Club poeng på leiebil hos Hertz i Norge, Sverige og Danmark.

Ansvarlig for Choice Club i Norden, Nicolay Corneliussen forteller at det har vært jobbet med å utvide muligheten for å tjene opp Choice Club poeng til også å gjelde beslektede bransjer.

-Vi har hatt et nært samarbeid med Hertz over flere år om rabatterte priser for våre medlemmer, og det var naturlig for oss å utvide dette til også å gjelde opptjening av bonuspoeng. Opptjening av Choice Club poeng er svært populært og ettertraktet blant våre medlemmer, og gir mulighet for frinetter på over 170 Choice-hoteller i Norden og Baltikum. Våre lojale medlemmer ønsker seg flere muligheter til å tjene poeng, og vi vet at mange også benytter seg av leiebil i forbindelse med sine hotellopphold hos oss, sier han.

15% rabatt på leiebil

Corneliussen trekker også frem at det fortsatt vil bli rabatterte medlemspriser når Choice Club medlemmer velger seg Hertz.

-Vi vet at våre medlemmer også vil ha gode tilbud, og kombinasjonen prisrabatt og opptjening av Choice Club poeng er noe medlemmene vil sette stor pris på. Hertz vil tilby Choice Club medlemmene opptil 15% rabatt på sine markedspriser, og totalt sett er dette en avtale vi er svært godt fornøyd med sier Corneliussen.

Spennende samarbeid

Hertz Bilutleie er også tilfreds med avtalen.

- Vi er svært glade for at vi nå også kan tilby medlemmene i Choice Club opptjening av bonuspoeng i Skandinavia i tillegg til rabatt på leiebil, sier ansvarlig for reiseliv i Hertz, Haakon Mack Overvaag.

Både Choice Hotels og Hertz Bilutleie er ledende i hver sin bransje i Skandinavia, noe som kommer kundene til gode.

- Både vi og Choice Hotels har en ekspansiv vekststrategi og derfor er det naturlig at vi har et tett og nært samarbeid på kundesiden. Vi satser blant annet på å kjøre felles kampanjer med unike tilbud til kundene, sier Overvaag.

Foruten opptjening av bonuspoeng og rabatt på leiebil, tilbys medlemmene i Choice Club også gratis medlemskap i serviceprogrammet Hertz # 1 Club Gold.

Emner

Kategorier


Hertz er verdens eldste og største globale bilutleieselskap etablert i 1918 i USA. Hertz er tilgjengelig i over 150 land med mer enn 8.000 stasjoner. På verdensbasis håndterer vi ca. 40 mill henvendelser og betjener ca. 30 mill reservasjoner årlig. I Norge er vi representert på over 150 steder med ca 4.000 biler. Med dette antall stasjoner dekker vi alle flyplasser og de fleste bysentrum.

Kontakter

Trygve Simonsen

Trygve Simonsen

Pressekontakt Administrerende Direktør 90643576
Hallvard Nerbøvik

Hallvard Nerbøvik

Pressekontakt Markeds- og kommunikasjonsdirektør 906 20899

Hertz – Norges ledende leiebil- og mobilitetsaktør.

Vår visjon er å være Norges mest anerkjente mobilitetsaktør, og vår forretningsidé er å endre nordmenns forhold til å eie, leie, dele og bruke bil.

Hertz er globalt representert i mer enn 140 land med over 10 000 lokasjoner. Vi er Norges største leiebilselskap og en betydelig aktør i en raskt voksende mobilitetsbransje. Vi har over 400 utleiepunkter over hele landet, inkludert samtlige flyplasser. Bilflåten i Norge består av ca. 10 000 nye, moderne og sikre biler fra flere av verdens ledende bilprodusenter.

Hertz er i markedet med heldigitale bildelings- og mobilitetsløsninger, og leverer mobilitet med høy kvalitet og lav miljøbelastning. Vi har store ambisjoner for fremtiden og ser et betydelig vekstpotensial i at stadig flere vil leie og dele biler fremfor å eie selv.

Samtlige lokasjoner i Hertz Norge er miljø-, kvalitets- og arbeidsmiljøsertifisert gjennom standardene ISO 14001, 9001 og 45001.

Hertz Norge

Lilleakerveien 2D
0283 Oslo
Norge