Gå videre til innhold
På runde 2 flyr Ivar på eigenhand.
På runde 2 flyr Ivar på eigenhand.

Pressemelding -

102 åring satt verdensrekord i vindtunnelflyging

Ivar Kristoffersen har vore hjå VossVind og floge som 94 åring, 100 åring, og no har han sett verdsrekord som 102 åring.

Verdsrekordforsøket, gjennomført 28.06.23, er godkjent a Guinness World Records som ein offisiell verdsrekord, og me kan med tryggleik seia at han presterte og leverte i samsvar med retningslinjene.

Sjølv om han til vanleg no sit på sjukeheim og i rullestol, liker han action på fritida. Sjølv med vondter i kroppen klarer han å flyga på eigenhand etter ein oppvarmingsrunde. Googlar du denne mannen, finn du ut at dette er ein skikkeleg harding og skikkeleg legende.


Voss Vind er strålende fornøyd med verdensrekorden:

Ivar, Ivar, Ivar... Du sluttar aldri å imponera. Fyrst besøkte du oss som 94-åring, deretter som 100-åring, og no kom du tilbake for å ta verdsrekord som 102 år og 171 dagar "ung". Den leikande haldninga di til livet er stor inspirasjon for oss alle, og viser at ein aldri blir for gamal til å ha det kjekt. Kanskje er det dét som gjer at ein held seg så bra som deg. Tusen takk for at me får oppleva denne dagen med deg.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Fjord Norge AS er landsdelsselskapet for de tre Vestlandsfylkene og offisielle turistrådet for Vestlandet. Selskapet har hovedansvaret for den internasjonale markedsføringen av Vestlandet inne for ferie- og fritidssegmentet.

Fjord Norge AS eies av nærmere 200 reiselivsbedrifter i landsdelen, inkludert de tre fylkeskommunene på Vestlandet.

Mer bilde- og video substantiv finnes siden .

Kontakter

Benedicte Kragh

Benedicte Kragh

Pressekontakt Marknadssjef Marknadsføring, kommunikasjon og presse 48246137

Relatert innhold

Det offisielle landsdelsselskapet for Vestlandet

Fjord Norge AS (Fjord Norway) er landsdelsselskapet for de tre Vestlandsfylkene, og det offisielle turistrådet for Vestlandet. Selskapet har hovedansvaret for den internasjonale markedsføringen av Vestlandet (Fjord Norge-regionen) innenfor ferie- og fritidssegmentet i norsk reiseliv. Fjord Norge AS skal gjennom målrettet internasjonal markedsføring, presse- og pr-arbeid og markedsbearbeidelse bidra til økt turisttrafikk, helsårsturisme og økt lønnsomhet for reiselivet i landsdelen.

Fjord Norges visjon er "Å VISE VERDEN FJORDENE" ved å være det mest profesjonelle og slagkraftige regionale destinasjonsselskapet i Europa. Selskapet skal posisjonere Fjord Norge regionen som verdens mest attraktive destinasjon for natur- og opplevelsesferier.

Fjord Norge AS eies av nærmere 200 reiselivsbedrifter i landsdelen, samt de fire fylkeskommunene på Vestlandet.

Fjord Norge AS

Nordre Nøstekaien 1
5011 Bergen
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom