Gå videre til innhold
ÅPNER SITT FJERDE FEELGOOD-SENTER: Nå satser Anita Agnemyr (t.v.) Solveig Onstad, Irén Westrum og Nina Jensen Dobloug Jensen på å styrke folkehelsa i Heggedal.
ÅPNER SITT FJERDE FEELGOOD-SENTER: Nå satser Anita Agnemyr (t.v.) Solveig Onstad, Irén Westrum og Nina Jensen Dobloug Jensen på å styrke folkehelsa i Heggedal.

Pressemelding -

Fortsetter folkehelse-suksessen i Asker: Åpner Norges største Feelgood-senter

Når Feelgood åpner i Heggedal til helga, dobler man kapasiteten og etablerer treningssenteraktørens største senter i Norge og Europa.

- Det er helt spinnvilt! Allerede nå nærmer vi oss 120 forhåndsbestilte prøvetimer, sier eier og driver Solveig Onstad.

Lørdag 10.september skjer det. Feelgood åpner nytt senter i Asker, i helt nye lokaler på Heggedal Torg. Dette er det femte senteret Feelgood-kjeden åpner etter sommeren og nummer 54 totalt. 

I Heggedal vil man for første gang åpne et Feelgood-senter med dobbelt sett med de populære treningsmaskinene. Det betyr at man ikke lenger bare vokser i volum, men også i antall brukere som kan benytte treningsapparatene samtidig.

Kjemperespons allerede

Solveig Onstad, Anita Agnemyr, Nina Jensen Dobloug og Irén Westrum er eiere av det nye Heggedal-senteret. Det blir deres fjerde Feelgood-senter, og det er Solveig og Irén som kommer til å være mest til stede i de nye treningslokalene. 

Allerede før åpningsdagen kan de fortelle om en kjemperespons på det nye senteret.

- Det er faktisk helt spinnvilt! Allerede nå nærmer vi oss 120 forhåndsbestilte prøvetimer, så dette er helt klart et konsept som man har lengtet etter i området, sier Solveig. Hun legger ikke skjul på at driverne har store ambisjoner for senteret i Asker-området.  

- Mange kjenner til Feelgood-konseptet allerede. Vi er glad interessen er såpass stor også i Asker, sier sentereieren.

Solveig og Anita har stor suksess med blant annet Feelgood Vestby. Det er en av treningssenterkjedens mest populære. Allerede fra åpningsdagen opplevde de en enorm pågang. Etter bare syv måneder måtte de si nei til flere medlemmer og dermed sette opp ventelister.

- Nå har vi drevet med Feelgood-trening i over ett år, og har erfart at det faktisk fungerer. Med det nye senteret i Heggedal bidrar vi til å gi enda flere mulighet til å bli aktive og få en bedre hverdag, sier Solveig Onstad. 

ÅPNING LØRDAG 10.SEPTEMBER: Solveig Onstad (t.v.) og Irén Westrum er klare for å åpne dørene til Feelgood Heggedal. 


Dobler kapasiteten 

På Feelgood-sentre finner du normalt 12 motoriserte treningsmaskiner som aktiverer hele kroppen på cirka 40 minutter. Man velger én av tre hastigheter, og bestemmer selv hvor mye man vil ta i. Antall repetisjoner, bevegelsesform og tidsbruk er forhåndsbestemt.

På det nye Feelgood-senteret i Heggedal blir det derimot dobbelt opp med treningsmaskiner, med 24 apparater tilgjengelig for medlemmene. 

- Heggedal har hatt en enorm utvikling de siste årene, og er et område hvor det skjer veldig mye. Vi mener potensialet er stort, og velger derfor å satse ekstra, sier Solveig Onstad og Irén Westrum. 

Førstkommende lørdag er det ordfører Lene Conradi som står for snorklipping og den høytidelige åpningen av senteret. 

På åpningsdagen gis alle mulighet til å teste maskinene. Produsenten av treningsmaskinene tar turen fra England, og i tillegg vil Feelgood-eiere som driver sentere i Østerrike, være til stede.

I tillegg åpner Feelgood-skolen i de samme lokalene og som innebærer at de fire damene skal ha ansvar for opplæring av nye drivere av Feelgood-sentre.

Solveig sier de gleder seg stort til åpningen, og påpeker samtidig at dette bare er begynnelsen på et folkehelse-eventyr.   

- Det å kunne utgjøre en forskjell og bidra til å styrke folkehelsen, var grunnen til at vi startet opp Feelgood-sentrene. Dette er et treningskonsept som treffer to av de største samfunnsproblemene; ensomhet og inaktivitet. Vi ønsker å starte enda flere sentre, og da snakker vi om 15-20 sentre i Oslofjord-området, sier sentereieren. 

- Man blir varm helt inn i hjerterota av å se hvor stor effekt treningen har på hver enkelt. Det er så utrolig gøy å kunne bidra til å skape solskinnshistorier. 


POPULÆRT TILBUD: Anita (t.v.) og Solveig har det siste året gjort stort suksess med Feelgood-trening i Vestby og Svelvik. Nå satser damene på samme konsept i Heggedal, Asker. 

Emner

Kategorier


Feelgood er et folke­helse­kon­sept som er eid av Zeizt AS. Vi er i dag en av Norges største treningssenterkjeder med over 50 sentre i Norge i tillegg til flere i Spania Tyskland og Østerrike.

Med hjelp av våre unike motoriserte treningsmaskiner har Feelgood gjort trening til noe alle mestrer. Sammen sørger de for at man alltid får trent hele kroppen på en trygg, enkel og effektiv måte.

Hos oss er alle hjertelig velkommen og tilbudet passer spesielt bra for eldre, utrente og mennesker med ulike funksjonshemminger. Vår type trening er også ideell for å bygge seg opp igjen etter skade eller sykdom

Vårt mål er å gi alle et fysisk funda­ment slik at kroppen har det bra. Dermed får man mest mulig ut av livet. Det er slik vi skaper go´fø­lelsen!

Kontakter

Pål Tømmerhol

Pål Tømmerhol

Pressekontakt Pressekontakt +47 90997158

Feelgood trening er folkehelse i praksis.

Feelgood er et folke­helse­kon­sept som er startet med hjertet for å bedre folkehelsen i inn og utland. Vi gir kroppen den livgivende bevegelsen som den er avhengig av å ha på en trygg, enkel og effektiv måte!

Våre moto­ri­serte treningsmaskiner har endelig gjort fysisk akti­vitet til noe allemannseie mestre. De tilrette­legger alt slik at man ikke behøver være redd for å gjøre noe feil eller å bli over­belastet.

Her er det ikke noe kropps- eller presta­sjons­press og man trener i et voksent miljø der man vil kjenne mest­rings­fø­lelsen fra første stund.

Vårt mål er å gi alle et fysisk funda­ment slik at kroppen har det bra. Dermed får man mest mulig ut av livet og det er slik vi skaper go´fø­lelsen i menneskers hverdag.

Feelgood

Industriveien 38
3340 Åmot
Norge