Gå videre til innhold

Nyhet -

ManpowerGroup fikk pris for samfunnsansvar

ManpowerGroups globale toppsjef, Jeff Joerres, er tildelt prisen “Lifetime Achievement Award” for sitt arbeid med CSR (samfunnsansvar).

- Denne prisen beviser at CSR er en del av ManpowerGroups DNA, sier Jeff Joerres.

Han mottok prisen denne uken for sin betydelige innsats og arbeid med CSR i løpet av sin karriere.

Takket 30.000 kolleger
Under mottakelsen av denne prestisjefylte prisen på 2011 Commit!Forum i New York City, erklærte Jorres at dette var en bekreftelse på at ManpowerGroups arbeid med å ta i bruk menneskelig kompetanse til å “Power the world of work”, gir liv til CSR hver dag.
Jorres roste sine 30 000 ManpowerGroup kolleger verden over for deres innsats og arbeid med suksessfulle CSR initiativer. Han takket også ledere fra andre bedrifter som har inspirert ham ved å gjøre CSR til deres høyeste prioritering.

Sosialt ansvar er bærekraftig
- Profitt er viktig, men bærekraft er like viktig. Hvis man ikke tar ansvar så er ikke bærekraftighet en mulighet. Jeg har alltid vært stolt av å arbeide for en bedrift som ved å få mennesker ut i jobb er med på å gjøre CSR en naturlig del av det vi gjør. Jeg er ganske enkelt en vokter for de initiativene som er fremsatt for å gjøre livene til mine kolleger og mennesker over hele verden bedre, sa Jorres i takketalen.

Lenke til pressemeldingen.

Emner

Experis er et ledende IT-konsulentselskap

Experis er et ledende norsk IT-konsulentselskap med mer enn 400 ansatte. Selskapet har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor. Selskapets fag- og bransjekompetanse i kombinasjon med velprøvde metoder og prosesser skaper trygge, forutsigbare rammer både for smidige, nyskapende og mer tradisjonelle prosjekter. Experis har erfarne konsulenter innen teknologiledelse, med bakgrunn som rådgivere, ledere og fagspesialister. Gjennom rådgivning, utvikling og forvaltning av digitale løsninger forenkler vi morgendagen.