Gå videre til innhold

Pressemelding -

Christine Mysen: Hest og hemmeligheter

Christine Mysen fylte nylig 22 og er Norges yngste serieforfatter. Hun debuterer med serien Hest og hemmeligheter for unge lesere.


Mysterier og Araberhesten er de to første bøkene i den nye serien, som handler om hester, hemmeligheter, Linn og stallgutten Sondre. De bor på en stor og spennende gård med mange hester, men Linn savner faren sin som ofte er på reise – og så lengter hun etter moren som på mystisk vis forsvant da hun bare var to år. Bokserien inneholder mye spenning og dramatikk, og også litt kjærlighet. Hovedmålgruppen for serien er unge jenter fra 10–14, men også eldre lesere kan ha glede av den.
Går i sin mors forspor: Christines mor heter Jane Mysen, som har tre suksessrike serier bak seg, deriblant Flammedans, som snart ventes i bind 36. Christine har vokst opp med bøker rundt seg, og ble inspirert av en mor som leste mye for barna:
”Hun har stått ved min side gjennom tykt og tynt, og jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten henne. Dessuten er hun er god forfatter med over 85 bøker bak seg – hva er vel mer inspirerende enn det?”
Christine Mysen om sin mor Jane Mysen i magasinet LES.

I november kommer bind 3 og 4 av Hest og hemmeligheter. Forfatteren er for tiden i gang med ellevte bok i serien, som er planlagt å telle minst 12 bøker.

Christine Mysen (1988) er oppvokst på Hadeland sammen med mor, far, to søstre og mange husdyr. Hun tok Tegning, form og farge på videregående, hun har alltid skrevet tekster – og dette er debutserien hennes i bokform. Nå er Christine bosatt i Skogn, med samboer og fortsatt mange husdyr.

Kontakt Christine Mysen: 95150670 / christine-mysen@hotmail.com
Les mer på forfatterens hjemmeside: www.christine-mysen.no


Hilsen Informasjonsavdelingen Cappelen Damm. Kontaktpersoner i forlaget:
Trude Løtvedt (trude.lotvedt@cappelendamm.no) 21 61 75 84, 416 120 22

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef + ansvarlig for Dokumentar og samfunn 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950
Julia Kleppestø Selbekk

Julia Kleppestø Selbekk

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 41208500

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.