Gå videre til innhold

Pressemelding -

Canon lanserer PRISMAdirect for optimal prosess innen produksjonsutskrift

Oslo, 10. september 2015 Canon Europa, verdensledende leverandør innen bildeløsninger, lanserer PRISMAdirect – en skalerbar administrasjonsløsning som gjør det enklere for bedriftsinterne avdelinger for grafiske tjenester å effektivisere produksjonsarbeidsflyten, fra ordremottak til produksjon og ferdigstillelse.

PRISMAdirect tilbyr en komplett og sikker Adobe PDF-arbeidsflyt. Ettersom systemet bruker standardiserte JDF/JMF-grensesnitt til å integrere ulike systemer for inn- og utdata, kan det enkelt knyttes opp mot en eksisterende arbeidsflyt og tredjepartsløsninger. Den integrerte løsningen gjør det enklere å unngå gjentakende prosesser, effektivisere arbeidsflyten og dermed øke produktiviteten.

Utvid virksomheten

PRISMAdirect består av to hovedkomponenter – en ordrebehandlingskonsoll og en valgfri nettbutikkmodul. Ordrebehandlingskonsollen vil bidra til å effektivisere driften, og fremme videre vekst i virksomheten ved at utskriftsleverandørene (PSP) enkelt kan godkjenne og behandle utskriftsjobber og andre jobber fra en rekke kilder, inkludert e-post, koblinger til skannede papirkopier, nettverks- og nettsky-lagring, uniFLOW og nettbutikker. Den fleksible nettbutikkmodulen inneholder fullstendig skalerbare og ubegrensede butikkfronter som kan brukes for både å tilby nye tjenester til eksisterende kunder og tiltrekke nye kunder og oppdrag.

Effektiviser operasjonene

Reduser administrasjonskostnadene og få raskere gjennomløpstid med PRISMAdirect, som gjør det enkelt å behandle ordre og jobber gjennom tydelig og konsekvent oversikt i et intuitivt grensesnitt som kan skreddersys for spesifikke operatører. Det samme grensesnittet gir også en oversikt over all e-postkommunikasjon med kundene, som kan automatiseres for rask respons og tilpasses individuelt for å styrke kundeforholdet.Siden PRISMAdirect er nettbasert, er grensesnittet alltid tilgjengelig uansett hvor du befinner deg.

PRISMAdirect øker produktiviteten ved å automatisere klargjøringen og produksjonen av forutsigbare og repetitive jobber ved hjelp av en rekke forhåndsprogrammerte maler for automatisering. Det er mulig å helautomatisere prosessen slik at jobbene rutes direkte idet de mottas, eller man kan velge fleksibel automasjon som gir operatøren full kontroll over hvilken prosess og mal som skal brukes. Andre produktivitetsfordeler omfatter avanserte verktøy for fargegjenkjenning som gjør det mulig å dele inn jobbene etter farge, og etter belastningsutjevning, slik at jobbene fordeles mellom tilgjengelige utskriftskøer. Det er i tillegg mulig å tilordne opplag ved å dra og slippe jobber direkte på utskriftsenhetene, og PRISMAdirect indikerer da hvilken enhet som er best egnet og mest kostnadseffektiv til hver enkelt jobb.

Tilbyderne av utskrift får bedre kontroll over kostnadene, og regnskaps- og rapporteringsfunksjonene i PRISMAdirect gir også et nøyaktig innblikk i virksomhetens økonomi og lønnsomhet, og genererer skreddersydde analyser.

Optimaliser eksisterende ressurser

Siden PRISMAdirect fungerer som en hub i en print-arbeidsflyt, kan det kobles til og forbedre eksisterende arbeidsflyt ved å gjøre dem mer integrerte og effektive. Med PRISMAdirect kan utskriftsleverandører fortsatt bruke eksisterende utskriftsparker, takket være støtte for et vidt spekter av systemer for produksjonsmaskiner, som PRISMAsync, EFI Fiery, Creo samt andre tredjepartsenheter. Det er til og med mulig å integrere storformatskrivere i eksisterende arbeidsflyt.

–Utskriftsleverandører står overfor stadig flere utfordringer når de skal sikre effektiv drift av virksomheten og samtidig jobbe med videreutvikling. Utskriftsjobbene blir mindre, det er flere av dem, de er mer varierte og de kommer fra en rekke ulike kanaler. Utskriftsleverandørene trenger arbeidsflytløsninger som kan innhente og behandle disse jobbene, og administrere produksjonen og ferdigstillelsen av dem. PRISMAdirect er spesialutviklet for å møte disse behovene på en mer effektiv måte, og systemet er fleksibelt nok til å kunne tilpasses behovene i hver enkelt virksomhet, og kan utvides i takt med virksomheten, sier Bjørn Frantsen, Product Marketing Manager i Canon Norge.

PRISMAdirect vil være tilgjengelig direkte fra Canon og hos autoriserte forhandlere fra oktober 2015.

Emner


Canon Norge
Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo. Fra og med den 1. juni 2013 er Canon Norge og Océ Norge juridisk ett selskap; Canon Norge as. Merkenavnet Océ består under Canon Group og eksisterer fortsatt på en rekke produkter.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter
Siw Holmgren

Siw Holmgren

Pressekontakt PR & Communications Specialist B2B & B2C Corporate & Marketing Communication
Canon Norge

Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom