Gå videre til innhold
Møterom Parken, Aktivitetshuset K-1, Kolstadgata 1, 1. etasje
Møterom Parken, Aktivitetshuset K-1, Kolstadgata 1, 1. etasje

Nyhet -

Sakskart BU-møte torsdag 12. desember kl. 17.00

Torsdag 12. desember møtes politikerne i bydelsutvalget for siste gang i år. På sakskartet finner du blant annet: 
«Bydelsdirektørens forslag til budsjett 2020» og «Programplan for områdeløft Bydel Gamle Oslo Områdesatsingene i Oslo Delprogram nærmiljø»

Bydelsdirektørens forslag til budsjett 2020
Bydel Gamle Oslos budsjett er på over 2 milliarder kroner. Pengene brukes på alt fra barnehager til parker og ulike velferdstjenester.

Bydelsutvalget skal vedta et driftsbudsjett for 2020 innenfor de rammer som bystyret fastsetter i sitt budsjettvedtak.

Programplan for områdeløft Bydel Gamle Oslo Områdesatsingene i Oslo Delprogram nærmiljø
Programplan 2020 for områdeløft i bydelen legges til grunn for søknad om over 30 millioner kroner fra Oslo indre øst-satsingen.
 
 Det ønskes å gå i dialog med ulike aktører for å se om det er mulig å mobilisere flere ressurser for å gjøre blant annet juniortilbudet på Grønland mer bærekraftig.

Det er også ønske om endringer i lokalstyrets mandat og sammensetning. Deres oppgave er å gi råd og kontrollere bydelens planlegging, gjennomføring og måling av resultater av vedtatt programplan.

Disse og mange flere saker kan du lese her


Har du noe på hjertet – brenner du for en sak? Bydelsutvalget starter kl. 17.00 med «Åpen halvtime». Vær der minst 15 minutter før og skriv deg på talerliste.

Emner

Kategorier

Kontakter

Marte Kvam Eide

Marte Kvam Eide

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Avdeling Lokalsamfunn 90128103

Velkommen til Bydel Gamle Oslo!

Gamle Oslo er en bydel i utvikling. Som følge av utbygging på områdene Ensjø, Kværnerbyen og Bispevika er den med sine 60.000 innbyggere byens nest mest folkerike bydel. Mangfold og stor variasjon i levekår kjennetegner bydelen og gir unike muligheter og utfordringer. Les mer om befolkning, levekår og boforhold på Bydelsfakta.

Sammen med våre innbyggere og andre aktører jobber vi for å realisere visjonen «sammen om løsninger». Bydelens prioriterte satsingsområder for 2022-2025 er arbeid og aktivitet, forebyggende og tidlig innsats, helhetlige og tilgjengelige tjenester og gjensidige og robuste partnerskap.

Gamle Oslo består av delbydelene: Grønland, Kampen, Enerhaugen (med deler av Gamlebyen), Nedre Tøyen, Vålerenga, Ensjø (og Valle), Etterstad (og Helsfyr og Brynseng), Kværnerbyen (resten av Gamlebyen, Ryenberget og Nygårdskollen) og Bispevika (Sørenga, Loenga, Grønlia, Bjørvika øst) og øyene utenfor.

Bydel Gamle Oslo

Hagegata 22
0653 OSLO Oslo
Norge