Gå videre til innhold
​Christian Lundell, deltaker og administrerende direktør.
​Christian Lundell, deltaker og administrerende direktør.

Pressemelding -

Arom-dekor vokser igjen og bygger ut med drøyt 3500 kvadratmeter.

For åtte år siden, i 2012, flyttet vi fra Björketorps 800 kvadratmeter store lokaler til det nybygde anlegget i Lockryd som kjentes enormt stort ut med sine 3 300 kvadratmeter. Det kommunale selskapet Svenljunga Industrifastigheter bygde da lokalene som https://aromdekor.no/ senere har leid. Men nå er det altså på tide igjen og Arom-dekor kjøper ut lokalene for drøyt 28 millioner og bygger ut for nærmere 40 millioner. Når utbyggingen er klar, blir de totale lokalene ca 10 000 kvadratmeter.

”Siden vi flyttet i 2012, har vi økt omsetningen fra 70 millioner til drøyt 250 millioner og målet for neste år (2021) er satt til 300 millioner. – For å klare dette, trenger vi større lokaler for å øke produksjons- og lagerkapasitet. De nåværende kontorene og kjøkken/lunchrom osv. Nå får vi plass til alt, og til og med et treningsrom på drøyt 150 kvadratmeter er med i planene, sier Christian Lundell, deltaker og administrerende direktør.

”Utbyggingen er på 3500 kvadratmeter og vil doble størrelsen på lokalene. Svenljunga kommune har hele tiden hatt som mål å selge lokalene til oss. I og med at vi har økt omsetning var det naturlig å foreta utbyggingen nå. Siden vi trengte så mye ekstra plass, måtte vi ta utbyggingen i egen regi. At vi fikk leie lokalene i utgangspunktet, muliggjorde utvidelsen i 2012 siden vi da kunne investere i produksjonsutstyr og det som ellers var nødvendig den gang i stedet for å kjøpe lokalene. Det har vært viktig for oss, men nå er vi klare for å stå på egne ben”, avslutter Christian.

Bygget er ventet å stå klart i slutten av 2021. Arom-dekor Kemisom produserer spylevæskeAdBlue® og andre kjemikalier til den nordiske transportsektoren. I mars 2020, når pandemien rammet, stilte Arom-dekor raskt om produksjonen og laget håndsprit som nå også har blitt en del av det ordinære sortimentet. 

Emner

Kategorier


Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® , NOx reduserende middel, og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren. Ved å kontrollere hele prosessen fra produksjon til forpakning og levering kan vi ved alle punkter garantere en jevn og høy kvalitet. Vi tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbruker markedet. 

Kontakter

Madeleine Olsen

Madeleine Olsen

Pressekontakt Market Communication Manager Marketing and kommuniction +46 706 36 40 34

Relatert innhold

Vi «stilte» om fabrikken fra spylevæske til håndsteril på 48 timer, ”Vi vil hjelpe hvis vi kan”!

Vi «stilte» om fabrikken fra spylevæske til håndsteril på 48 timer, ”Vi vil hjelpe hvis vi kan”!

I forbindelse med spredning av coronaviruset har etterspørselen etter hånd- og overflatedesinfeksjon økt kraftig på kort tid. ”Fra det tidspunktet vi tok beslutningen i begynnelsen av mars om å endre produksjon, tok det knapt 48 timer før det første produktet var klart og pakket for levering”, sier Christian Lundell, administrerende direktør og medeier i Arom-dekor Kemi AB.

Arom-dekor Kemi AB gjenbruker vann i produksjonen i stedet for å sende det til destruksjon

Arom-dekor Kemi AB gjenbruker vann i produksjonen i stedet for å sende det til destruksjon

Det er et faktum at mange produksjonsbedrifter er storforbrukere av vann er ikke noe nytt og Arom-dekor Kemi AB er intet unntak. Som mange andre prøver Arom-dekor Kemi å finne måter å redusere vannforbruket og ha mest mulig gjenbruk av dette.
«Vi streber hele tiden etter å redusere vår påvirkning på miljøet, og dette prosjektet er ett av mange hvor vi gjør det vi kan. Vi produserer en rekke ul

Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren.

Arom-dekor er en av Norges ledende totalleverandør av AdBlue® og andre kjøretøykjemikalier til den Nordiske transportsektoren. Ved å kontrollere hele prosessen fra produksjon til forpakning og levering kan vi ved alle punkter garantere en jevn og høy kvalitet. Vi tilbyr også utvalgte kjemikalier til industrien og forbruker markedet.

Arom-dekor Kemi AS

Fjellvegen 10
6800 Førde
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom