Gå videre til innhold
Leitz TruSens barnerom (1)

Bilde -

Leitz TruSens barnerom (1)

Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Kreditering:
Leitz
Filformat:
.png
Størrelse:
3000 x 3000, 13.9 MB
Last ned

Emner

Kategorier

Kontakter

Hilde Skifjeld

Hilde Skifjeld

Pressekontakt Markedssjef Norge 90830149
Jan Rune Løvnæseth

Jan Rune Løvnæseth

Pressekontakt Regional Marketing Director Northern Europe 90100497

Relatert innhold

Bedre søvn og mildere allergiplager – derfor er luftrenseren essensiell på barnerommet

Bedre søvn og mildere allergiplager – derfor er luftrenseren essensiell på barnerommet

På institusjoner og i offentlige bygg er det egne krav til ventilasjon. I boliger er det ikke de samme kravene, til tross for at vi tilbringer mesteparten av tiden vår hjemme. Norges astma- og allergiforbund anbefaler å sørge for at luftingen er god for best mulig trivsel hjemme. Flere og flere barn og voksne er plaget av astma, allergi og annen overfølsomhet som forårsakes av kjemikalier og andre

Bedre søvn og færre allergigener – derfor er luftrenseren essentiel i børneværelset

Bedre søvn og færre allergigener – derfor er luftrenseren essentiel i børneværelset

I institutioner og offentlige bygninger har de egne krav til ventilation. I boliger er der ikke de samme krav til trods for, at vi tilbringer det meste af vores tid i hjemmet. Hos Astma-Allergi Danmark anbefaler de at have et sundt indeklima for bedre velbefindende.
Flere og flere børn og voksne er plaget af astma, allergi og anden overfølsomhed, som forårsages af kemikalier og andre forurenend

The Home of Great Brands Built by Great People

Acco Brands har lang tradisjon i å utvikle og designe innovative løsninger som forenkler og effektiviserer den moderne arbeidsplassen. Våre produkter er anerkjent i hele Europa og vi er ledende innen utvikling av nye produkter for morgendagens kontor.

ACCO Brands er en stor global aktør innen merkevarer for kontoret og hjemmet. Disse inkluderer Leitz®, GBC®, Rexel®, Rapid®, NOBO®, Esselte®, Derwent® og Kensington®. For mer informasjon om ACCO Brands, besøk: www.accobrands.com.