Gå videre til innhold

Siste nytt

Sosiale medier

Står du og leder efter et spændende sabbatsårsjob i Aarhus? Hos AART architects søger vi en serviceassistent til vores kontor på Aarhus Ø, der har lyst til at starte snarest muligt! 

Som serviceassistent hos AART får du en vigtig rolle, da du er med til at få hverdagen på vores kontor til at spille optimalt og dermed være med til at skabe et godt arbejdsmiljø. 

Derfor er vi på udkig efter dig, der, med overblik og et smil på læben, har lyst til at løse mange forskellige opgaver i løbet af en dag og som er frisk på at være en del af en dynamisk arkitektvirksomhed.

Stillingen er på ca. 33 timer om ugen, i tidsrummet kl. 10.-16.30, og med start snarest muligt. Der er ingen krav om erfaring inden for servicebranchen. 

Læs mere om jobbet og send os din ansøgning via linket her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1631&ProjectId=143690&DepartmentId=18956&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Foto: Photographer Kirstine Mengel

Står du og leder efter et spændende sabbatsårsjob i Aarhus? Hos AART architects søger vi en serviceassistent til vores kontor på Aarhus Ø, der har lyst til at starte snarest muligt! Som serviceassistent hos AART får du en vigtig rolle, da du er med til at få hverdagen på vores kontor til at spille optimalt og dermed være med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Derfor er vi på udkig efter dig, der, med overblik og et smil på læben, har lyst til at løse mange forskellige opgaver i løbet af en dag og som er frisk på at være en del af en dynamisk arkitektvirksomhed. Stillingen er på ca. 33 timer om ugen, i tidsrummet kl. 10.-16.30, og med start snarest muligt. Der er ingen krav om erfaring inden for servicebranchen. Læs mere om jobbet og send os din ansøgning via linket her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1631&ProjectId=143690&DepartmentId=18956&MediaId=5&SkipAdvertisement=False Foto: Photographer Kirstine Mengel

Kan du koble det sociale liv i og omkring en bygning med de miljømæssige effekter af arkitekturen? Er du nysgerrig på adfærdsdesign og på nye materialer og teknologier? Kan du lide at samarbejde på tværs af fagligheder og sætte ambitiøse og målbare bæredygtighedsvisioner? Så er du måske den næste kollega i vores bæredygtighedsteam, hvor vi lige nu er på udgik efter en ambitiøs bæredygtighedsspecialist til vores kontor på Nørrebro i København.

Som bæredygtighedsspecialist i AART bliver du en del af et fagligt fællesskab med mere end 300 kolleger på tværs af Skandinavien samt vores tværfaglige effektteam, hvor du kommer til at arbejde med bl.a. antropologer, arkitekter og erhvervs-Ph.D.er om at skabe størst mulig bæredygtig effekt for mennesker og miljøet.

Om dig: Du er med stor sandsynlighed arkitekt, ingeniør eller konstruktør, og vi ser gerne ansøgninger fra både nyuddannede og erfarne profiler, men ud over det vil vi gerne høre dine bud på, hvad dine vigtigste bidrag til vores bæredygtighedsarbejde bliver.  Lyder det som noget for dig?

Ansøg og læs mere om stillingen og vores tilgang til bæredygtighed i arkitekturen her: https://lnkd.in/e2EQSsDH

Kan du koble det sociale liv i og omkring en bygning med de miljømæssige effekter af arkitekturen? Er du nysgerrig på adfærdsdesign og på nye materialer og teknologier? Kan du lide at samarbejde på tværs af fagligheder og sætte ambitiøse og målbare bæredygtighedsvisioner? Så er du måske den næste kollega i vores bæredygtighedsteam, hvor vi lige nu er på udgik efter en ambitiøs bæredygtighedsspecialist til vores kontor på Nørrebro i København. Som bæredygtighedsspecialist i AART bliver du en del af et fagligt fællesskab med mere end 300 kolleger på tværs af Skandinavien samt vores tværfaglige effektteam, hvor du kommer til at arbejde med bl.a. antropologer, arkitekter og erhvervs-Ph.D.er om at skabe størst mulig bæredygtig effekt for mennesker og miljøet. Om dig: Du er med stor sandsynlighed arkitekt, ingeniør eller konstruktør, og vi ser gerne ansøgninger fra både nyuddannede og erfarne profiler, men ud over det vil vi gerne høre dine bud på, hvad dine vigtigste bidrag til vores bæredygtighedsarbejde bliver. Lyder det som noget for dig? Ansøg og læs mere om stillingen og vores tilgang til bæredygtighed i arkitekturen her: https://lnkd.in/e2EQSsDH

Et helt nyt dansk museum. Vi er ekstremt stolte af at kunne dele, at vi er udpeget som vindere af idékonkurrencen om det nye danske museum Egtvedpigens Verden. Tirsdag aften kunne Vejle Kommune og Vejlemuseerne løfte sløret for vinderprojektet ved en offentliggørelse i Egtved, hvor det nye museum skal ligge.

”Vinderprojektet har vist stor forståelse for, hvordan landskabet på bedste vis bliver en del af formidlingen. Samtidig har de skabt en bygning med både sanselighed og stoflighed og med inspiration fra den cykliske tankegang, som prægede kvindelivet i bronzealderen,” siger Flemming Hedegaard Larsen, museumschef for Vejlemuseerne.

Hovedideen bag det nye museum tager udgangspunkt i de fredede kulturlandskaber, hvor Egtvedpigens grav blev fundet tilbage i 1921. Når du som besøgende træder ind i Egtvedpigens Verden, vil du opleve at blive en del af det liv, der udspillede sig på stedet for 3.500 år siden.

Ved ankomsten til museet ledes alle besøgende gennem landskabet til Portalen – en mindre udstillingsbygning i stampet ler. Herefter breder fortællingen sig ud i de historiske landskaber, som Egtvedpigen levede i. Målet er at skabe en sanselig totaloplevelse, som på flere niveauer er gennemsyret af bronzealderens religiøse univers, ritualer og artefakter, og hvor bl.a. dufte, lyde, materialer og temperaturer vil give dig et samlet indblik i Egtvedpigens Verden.

Læs meget mere om Egtvedpigens Verden på vores hjemmeside: https://lnkd.in/egFZQFUZ

Foto: Jonas Normann

#redefiningarchitecture #dkkultur #dkbyg #kultur #arktitektur #museum #kulturarv #danmarkshistorie

Et helt nyt dansk museum. Vi er ekstremt stolte af at kunne dele, at vi er udpeget som vindere af idékonkurrencen om det nye danske museum Egtvedpigens Verden. Tirsdag aften kunne Vejle Kommune og Vejlemuseerne løfte sløret for vinderprojektet ved en offentliggørelse i Egtved, hvor det nye museum skal ligge. ”Vinderprojektet har vist stor forståelse for, hvordan landskabet på bedste vis bliver en del af formidlingen. Samtidig har de skabt en bygning med både sanselighed og stoflighed og med inspiration fra den cykliske tankegang, som prægede kvindelivet i bronzealderen,” siger Flemming Hedegaard Larsen, museumschef for Vejlemuseerne. Hovedideen bag det nye museum tager udgangspunkt i de fredede kulturlandskaber, hvor Egtvedpigens grav blev fundet tilbage i 1921. Når du som besøgende træder ind i Egtvedpigens Verden, vil du opleve at blive en del af det liv, der udspillede sig på stedet for 3.500 år siden. Ved ankomsten til museet ledes alle besøgende gennem landskabet til Portalen – en mindre udstillingsbygning i stampet ler. Herefter breder fortællingen sig ud i de historiske landskaber, som Egtvedpigen levede i. Målet er at skabe en sanselig totaloplevelse, som på flere niveauer er gennemsyret af bronzealderens religiøse univers, ritualer og artefakter, og hvor bl.a. dufte, lyde, materialer og temperaturer vil give dig et samlet indblik i Egtvedpigens Verden. Læs meget mere om Egtvedpigens Verden på vores hjemmeside: https://lnkd.in/egFZQFUZ Foto: Jonas Normann #redefiningarchitecture #dkkultur #dkbyg #kultur #arktitektur #museum #kulturarv #danmarkshistorie

Stole- og møbelserien FEEL er skabt af AART Designers i samarbejde med den tyske designvirksomhed Brunner Group med ønsket om at tilføre en hjemlig og imødekommende atmosfære i private opholdsmiljøer samt lounge- og spiseområder.

Kombinationen af det skandinaviske formsprog, ergonomiske fokus og gennemtænkte funktionalitet gør serien velegnet til såvel seniorbofællesskabet og sundhedshuset som hotelloungen og restauranten. 
 
Vi glæder os til januar 2023, hvor hele møbelserien rammer markedet. Indtil da kan du læse mere om FEEL og tankerne bag designet her: https://lnkd.in/eB9nrVPW

#aartdesigners #industrieltdesign #møbeldesign #design 

Fotos: Yellows

Stole- og møbelserien FEEL er skabt af AART Designers i samarbejde med den tyske designvirksomhed Brunner Group med ønsket om at tilføre en hjemlig og imødekommende atmosfære i private opholdsmiljøer samt lounge- og spiseområder. Kombinationen af det skandinaviske formsprog, ergonomiske fokus og gennemtænkte funktionalitet gør serien velegnet til såvel seniorbofællesskabet og sundhedshuset som hotelloungen og restauranten. Vi glæder os til januar 2023, hvor hele møbelserien rammer markedet. Indtil da kan du læse mere om FEEL og tankerne bag designet her: https://lnkd.in/eB9nrVPW #aartdesigners #industrieltdesign #møbeldesign #design Fotos: Yellows

Til vores fælles afdeling i København søger vi sammen med Mangor & Nagel - en del af AART lige nu en bæredygtighedsspecialist og dedikeret kollega – gerne arkitekt eller ingeniør – der vil være med til at indfri vores ambitioner inden for bæredygtig arkitektur.

Vi søger en profil, der har lyst til at varetage bæredygtighedsledelse på projekter i konkurrencer såvel som projektering, og opførelse af projekterne. En del af arbejdet vil også bestå i praktisk og faglig implementering af bæredygtighed i virksomheden i et bredere perspektiv i form af interne oplæg, workshops og idéoplæg. Herudover skal du kunne varetage auditorydelsen på DGNB-projekter.

Ansøg og læs mere om stillingen og vores rådgivning indenfor bæredygtighed her: https://lnkd.in/e2EQSsDH

Foto 1: Adam Mørk
Foto 2-3: Kontraframe

Til vores fælles afdeling i København søger vi sammen med Mangor & Nagel - en del af AART lige nu en bæredygtighedsspecialist og dedikeret kollega – gerne arkitekt eller ingeniør – der vil være med til at indfri vores ambitioner inden for bæredygtig arkitektur. Vi søger en profil, der har lyst til at varetage bæredygtighedsledelse på projekter i konkurrencer såvel som projektering, og opførelse af projekterne. En del af arbejdet vil også bestå i praktisk og faglig implementering af bæredygtighed i virksomheden i et bredere perspektiv i form af interne oplæg, workshops og idéoplæg. Herudover skal du kunne varetage auditorydelsen på DGNB-projekter. Ansøg og læs mere om stillingen og vores rådgivning indenfor bæredygtighed her: https://lnkd.in/e2EQSsDH Foto 1: Adam Mørk Foto 2-3: Kontraframe

Er du Cand.merc., Cand.oecon. eller har du en anden faglig økonomisk baggrund? Hvis ja, så kan du lige nu søge jobbet som projektcontroller i vores afdeling på Nørrebro i København.

Som projektcontroller i Mangor & Nagel - en del af AART skal du i tæt samarbejde med vores team- og projektledere være med til at sikre, at vores mange projekter også kører godt på det økonomiske plan.

Du må gerne være nyuddannet eller med få års erfaring som projektcontroller. Det vigtigste er, at du er god til at kommunikere med mange forskellige typer mennesker, og at du forstår vigtigheden af at drive faktureringsprocessen hver måned. 

Læs mere og søg stillingen allerede i dag: https://lnkd.in/e3nFWW9m

Er du Cand.merc., Cand.oecon. eller har du en anden faglig økonomisk baggrund? Hvis ja, så kan du lige nu søge jobbet som projektcontroller i vores afdeling på Nørrebro i København. Som projektcontroller i Mangor & Nagel - en del af AART skal du i tæt samarbejde med vores team- og projektledere være med til at sikre, at vores mange projekter også kører godt på det økonomiske plan. Du må gerne være nyuddannet eller med få års erfaring som projektcontroller. Det vigtigste er, at du er god til at kommunikere med mange forskellige typer mennesker, og at du forstår vigtigheden af at drive faktureringsprocessen hver måned. Læs mere og søg stillingen allerede i dag: https://lnkd.in/e3nFWW9m

ALLE KOLLEGER SAMLET TIL AART DAYS PÅ SLETTEN!
Fredag og lørdag samlede vi for første gang alle vores kolleger i Mangor & Nagel og AART i Danmark til to dage med faglighed og fællesskab i fokus. I naturskønne omgivelser ved Friluftcentret Sletten i Ry – et af AARTs allerførste projekter – bød dagene på masser af samarbejdsøvelser, oplæg om vores strategiske værktøj Effektkompas™ og mad over bål.

Vi er glade for muligheden for at lære vores nye kolleger hos Mangor & Nagel - en del af AART endnu bedre at kende, og vi glæder os til at gentage succesen.

Fotos: Kontraframe

ALLE KOLLEGER SAMLET TIL AART DAYS PÅ SLETTEN! Fredag og lørdag samlede vi for første gang alle vores kolleger i Mangor & Nagel og AART i Danmark til to dage med faglighed og fællesskab i fokus. I naturskønne omgivelser ved Friluftcentret Sletten i Ry – et af AARTs allerførste projekter – bød dagene på masser af samarbejdsøvelser, oplæg om vores strategiske værktøj Effektkompas™ og mad over bål. Vi er glade for muligheden for at lære vores nye kolleger hos Mangor & Nagel - en del af AART endnu bedre at kende, og vi glæder os til at gentage succesen. Fotos: Kontraframe

VI SØGER PRAKTIKANTER TIL FORÅRET 2023! Er du bygningskonstruktør- eller arkitektstuderende, og skal du I praktik til foråret? Så læs med her...
 
For os handler arkitektur ikke om form. Det handler om effekt. Vi er dedikeret til at gøre en forskel for organisationer og samfund og brænder du for det samme, så vil vi gerne have dig med om bord. Som praktikant hos AART bliver du en del af en spændende dagligdag på vores kontor i Aarhus. Her får du mulighed for at prøve kræfter med højt profilerede projekter i hele Norden og få praktisk erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver.
 
Vi afholder samtalerne løbende, så jo før du uploader din ansøgning, jo større er dine chancer for at komme i betragtning.
 
Læs mere om stillingen som arkitektpraktikant og søg her: https://lnkd.in/ebyQ6uVT

Læs mere om stillingen som bygningskonstruktørpraktikant og ansøg her: https://lnkd.in/eq7pNXwt

VI SØGER PRAKTIKANTER TIL FORÅRET 2023! Er du bygningskonstruktør- eller arkitektstuderende, og skal du I praktik til foråret? Så læs med her... For os handler arkitektur ikke om form. Det handler om effekt. Vi er dedikeret til at gøre en forskel for organisationer og samfund og brænder du for det samme, så vil vi gerne have dig med om bord. Som praktikant hos AART bliver du en del af en spændende dagligdag på vores kontor i Aarhus. Her får du mulighed for at prøve kræfter med højt profilerede projekter i hele Norden og få praktisk erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver. Vi afholder samtalerne løbende, så jo før du uploader din ansøgning, jo større er dine chancer for at komme i betragtning. Læs mere om stillingen som arkitektpraktikant og søg her: https://lnkd.in/ebyQ6uVT Læs mere om stillingen som bygningskonstruktørpraktikant og ansøg her: https://lnkd.in/eq7pNXwt

I team med A. Enggaard i spidsen samt Niras og Sundhedslandskab som underrådgivere har vi vundet OPP-konkurrencen om etape 2 af den nye psykiatri i Aalborg (NAU)!

Etape 2 omfatter voksenpsykiatriske sengeafsnit, hele børne- og ungdomspsykiatrien med et helt nyt spiseforstyrrelsesafsnit. Desuden bygges en separat hospitalsskole, som er målrettet børn fra både somatikken og psykiatrien. Konkurrencen er udbudt af Region Nordjylland og finansieret af Velliv, Pension og Livsforsikring. 

Du kan læse hele nyheden om projektet her: https://www.licitationen.dk/article/view/857349/a_enggaard_vinder_16000_kvm_psykiatribyggeri 

Vi ser frem til at fortælle meget mere om visionerne for Aalborgs nye psykiatri snart.

I team med A. Enggaard i spidsen samt Niras og Sundhedslandskab som underrådgivere har vi vundet OPP-konkurrencen om etape 2 af den nye psykiatri i Aalborg (NAU)! Etape 2 omfatter voksenpsykiatriske sengeafsnit, hele børne- og ungdomspsykiatrien med et helt nyt spiseforstyrrelsesafsnit. Desuden bygges en separat hospitalsskole, som er målrettet børn fra både somatikken og psykiatrien. Konkurrencen er udbudt af Region Nordjylland og finansieret af Velliv, Pension og Livsforsikring. Du kan læse hele nyheden om projektet her: https://www.licitationen.dk/article/view/857349/a_enggaard_vinder_16000_kvm_psykiatribyggeri Vi ser frem til at fortælle meget mere om visionerne for Aalborgs nye psykiatri snart.

Vi søger en praktikant til vores bæredygtighedsteam i efteråret 2022! Har du interesse for bæredygtig omstilling og har du lyst til prøve kræfter med livscyklusberegninger (LCA) i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder? 

Her bliver du en del af vores team af erfarne (og flinke) bæredygtighedsspecialiser i Aarhus, der løbende giver dig konstruktiv feedback på dit arbejde og hjælper dig i din faglige og personlige udvikling. Vi forestiller os, at du læser Bygningsdesign, Arkitektur og Design eller lignende.

Samtaler holdes løbende - så søg med det samme - vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen!

Send os din ansøgning via linket her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1631&ProjectId=143674&DepartmentId=18956&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Vi søger en praktikant til vores bæredygtighedsteam i efteråret 2022! Har du interesse for bæredygtig omstilling og har du lyst til prøve kræfter med livscyklusberegninger (LCA) i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder? Her bliver du en del af vores team af erfarne (og flinke) bæredygtighedsspecialiser i Aarhus, der løbende giver dig konstruktiv feedback på dit arbejde og hjælper dig i din faglige og personlige udvikling. Vi forestiller os, at du læser Bygningsdesign, Arkitektur og Design eller lignende. Samtaler holdes løbende - så søg med det samme - vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen! Send os din ansøgning via linket her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1631&ProjectId=143674&DepartmentId=18956&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Husk, I kan stadig nå at stemme på Vrå Børne- og Kulturhus, som Årets Skolebyggeri 2022! Bygget på bæredygtige og pædagogiske ambitioner, Vrå Børne- og Kulturhus er et unikt skoleprojekt, som åbner for nye perspektiver på at sammentænke læringsmiljø med et aktivt lokalliv.

Det sker ved at samle skolelokaler og en bred vifte af den nordjyske bys aktiviteter under et tag, så børn og borgere kan mødes, lege og lære sammen i et komplet lærings- og legelandskab – alt sammen i tæt samspil med de naturskønne omgivelser. Skolen er opført til DGNB Guld.

I morgen, onsdag den 15. juni, kl. 12 lukker Nohrcon for afstemningen, så hvis du gerne vil have indflydelse på, hvem der fortjener at vinde, så er det nu, du skal afgive din stemme.

Stem her: https://lnkd.in/dju7ZNJ

Vrå Børne- og Kulturhus er blevet til i samarbejde med Hjørring Kommune, JAJA Architects, NCC og Søren Jensen A/S.

Fotos: Kontraframe

Husk, I kan stadig nå at stemme på Vrå Børne- og Kulturhus, som Årets Skolebyggeri 2022! Bygget på bæredygtige og pædagogiske ambitioner, Vrå Børne- og Kulturhus er et unikt skoleprojekt, som åbner for nye perspektiver på at sammentænke læringsmiljø med et aktivt lokalliv. Det sker ved at samle skolelokaler og en bred vifte af den nordjyske bys aktiviteter under et tag, så børn og borgere kan mødes, lege og lære sammen i et komplet lærings- og legelandskab – alt sammen i tæt samspil med de naturskønne omgivelser. Skolen er opført til DGNB Guld. I morgen, onsdag den 15. juni, kl. 12 lukker Nohrcon for afstemningen, så hvis du gerne vil have indflydelse på, hvem der fortjener at vinde, så er det nu, du skal afgive din stemme. Stem her: https://lnkd.in/dju7ZNJ Vrå Børne- og Kulturhus er blevet til i samarbejde med Hjørring Kommune, JAJA Architects, NCC og Søren Jensen A/S. Fotos: Kontraframe

Det summede af forventning mellem de røde mursten, da føtex tidlig torsdag morgen slog dørene op til deres nye flagskibsbutik i Nicolinehusus - den allerførste dagligvarebutik på Aarhus Ø.

Begivenheden blev markeret med blå løber, balloner, musik og croissanter til de morgenfriske kunder, der stod på spring for at gøre deres første indkøb, mens Karin Salling, næstformand i Salling Fondene, indviede den længeventede butik.

”Det bliver dejlig nemt,” siger en far til sin datter idet de går forbi åbningsfesten.

Og han er formentlig ikke den eneste af de godt 4.000 beboere på Aarhus Ø, som byder en kortere tur til dagligvarebutikken velkommen. Antallet af kunder, som få minutter efter åbningen bevæger sig rundt mellem frugt og grønt, bliver betjent i bageren og bærer fyldte muleposer ud af bygningen og gennem det terrasserende bylandskab, vidner om en lys fremtid for livet i Nicolinehus og på hele Aarhus Ø.

”Lige siden vi skabte visionen om Nicolinehus i 2015 sammen med Bricks har vi arbejdet for et udvikle et hus, som med sin unikke placering mellem midtbyen og havet samt høje arkitektoniske kvaliteter, vil genere liv og skabe en positiv effekt for den aarhusianske bydel. En vision som snart bliver til virkelighed,” fortæller stiftende partner og CCO, Anders Strange, der har været arkitekt og hovedansvarlig på projektet.

Du kan læse mere om visionerne bag det blandede boligbyggeri i dette interview med Anders Strange: htps://lnkd.in/eviWX6v5  

Nicolinehus bliver til i samarbejde med Bricks, schønherr, NIRAS, Rambøll i Danmark og NCC, og skal efter planerne stå helt færdig i slutningen af 2022.

Det summede af forventning mellem de røde mursten, da føtex tidlig torsdag morgen slog dørene op til deres nye flagskibsbutik i Nicolinehusus - den allerførste dagligvarebutik på Aarhus Ø. Begivenheden blev markeret med blå løber, balloner, musik og croissanter til de morgenfriske kunder, der stod på spring for at gøre deres første indkøb, mens Karin Salling, næstformand i Salling Fondene, indviede den længeventede butik. ”Det bliver dejlig nemt,” siger en far til sin datter idet de går forbi åbningsfesten. Og han er formentlig ikke den eneste af de godt 4.000 beboere på Aarhus Ø, som byder en kortere tur til dagligvarebutikken velkommen. Antallet af kunder, som få minutter efter åbningen bevæger sig rundt mellem frugt og grønt, bliver betjent i bageren og bærer fyldte muleposer ud af bygningen og gennem det terrasserende bylandskab, vidner om en lys fremtid for livet i Nicolinehus og på hele Aarhus Ø. ”Lige siden vi skabte visionen om Nicolinehus i 2015 sammen med Bricks har vi arbejdet for et udvikle et hus, som med sin unikke placering mellem midtbyen og havet samt høje arkitektoniske kvaliteter, vil genere liv og skabe en positiv effekt for den aarhusianske bydel. En vision som snart bliver til virkelighed,” fortæller stiftende partner og CCO, Anders Strange, der har været arkitekt og hovedansvarlig på projektet. Du kan læse mere om visionerne bag det blandede boligbyggeri i dette interview med Anders Strange: htps://lnkd.in/eviWX6v5 Nicolinehus bliver til i samarbejde med Bricks, schønherr, NIRAS, Rambøll i Danmark og NCC, og skal efter planerne stå helt færdig i slutningen af 2022.

Kontakter

Jesper Hallstrøm Eriksen

Jesper Hallstrøm Eriksen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +45 41 96 35 26

Utvikler organisasjoner og samfunn med arkitekturen som katalysator

AART er en av Skandinavias ledende arkitektbedrifter med 150 ansatte på kontorer i Oslo, København og Århus. Herfra rådgir AART byggherrer over hele Skandinavia med å utvikle organisasjoner og samfunn med arkitekturen som katalysator. Aktuelt er AART engasjert i utviklingen av mer enn én million kvadratmeter innenfor bolig, utdanning, kultur, næringsliv, helse og byplanlegging - fra Norges kulturelle flaggskip, Vikingtidsmuseet i Oslo, til Sveriges største gymnasium, Hedda Anderssongymnasiet i Lund, og Danmarks kanskje mest deleøkonomiske kontorbygg, Pakhusene i Århus.

AART architects AS

Bryggegata 7
0250 Oslo
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom