Gå videre til innhold
medarbeidersamtaler.jpg

Bilde -

medarbeidersamtaler.jpg

go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.jpg
Størrelse:
1000 x 667, 524 KB
Last ned

Emner

Regions

Kontakter

Bjørnar T. Andersen

Bjørnar T. Andersen

Pressekontakt Administrerende Direktør 900 98 137

Relatert innhold

Restriksjoner og hjemmekontor kan bidra til å skape avstand mellom deg som leder og dine medarbeidere, dersom du ikke er flink nok til å følge dem opp.

7 tips for god medarbeideroppfølging i en digital hverdag

Svært mange sitter fortsatt på hjemmekontor, og er på mange måter isolert fra kollegaer og fra ledelse. Dette kan medarbeiderne takle ulikt. Dette må vi ha forståelse for, når vi skal drive god og målrettet medarbeideroppfølging. Så, hvordan kan du som leder drive god oppfølging av medarbeidere som jobber hjemmefra?

4human forenkler og forbedrer din jobbhverdag

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HR-systemer, og har en av de mest komplette, funksjonsrike og integrasjonsvennlige HRM-løsningene i Norge. Konsernet leverer også kvalitet- og styringssystemer for HMS. Vi i 4human jobber for å forenkle og forbedre din jobbhverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

4human

Stensarmen 16
3112 Tønsberg
Norge