Skip to content
Sveriges største forlystelsespark Liseberg søger deltagere til en international månerejse

Press release -

Sveriges største forlystelsespark Liseberg søger deltagere til en international månerejse

Forlystelsesparken Liseberg i Gøteborg vil tage hele verden med til månen! Nu søger forlystelsesparken borgere fra alle verdens lande til verdens første helt internationale tur til månen – med den nye rutsjebane Luna.

- Vi ser det som en unik chance for alle lande i verden, der endnu ikke har haft mulighed for at rejse til månen, siger Mårten Westlund, PR- og kommunikationschef hos Liseberg.

Luna, som blev indviet i år lige op til Lisebergs 100-års jubilæum, er en såkaldt boomerang-rutsjebane, hvor man først bliver skudt frem - og op til månen - og så kører man tilbage. Placeret godt 64 meter over havets overflade er Luna den højeste og hurtigste af sin slags i verden, og lige der, hvor toget vender på det højeste punkt, er man så tæt på månen, som man kan komme inde i forlystelsesparken.

Dette gav forlystelsesparken inspiration til at arrangere verdens første internationale tur til månen. Nu søger Liseberg folk, der enten er statsborgere i eller har en stærk tilknytning til andre lande end Sverige, som kan komme med på månerejse. En udvalgt repræsentant fra hvert land i verden vil blive sendt op i Luna den første lørdag i september.

- Indtil videre er der kun én nation, der har borgere, der har sat sin fod på månens overflade, og det, synes vi, er lidt ærgerligt. Nu inviterer vi hele verden til verdens første internationale tur til månen, og det bliver en unik chance for at være med til at skabe et fantastisk fælles minde, siger Mårten Westlund.

Når Liseberg søger månerejsende til at repræsentere alle lande, er der taget udgangspunkt i FN's liste over internationalt anerkendte stater og stater med observatørstatus. På den særlige side, hvor frivillige kan melde deres interesse, kan man læse om turen til månen på alle verdens sprog.

- Vores ambition er at samle folk fra så mange lande som muligt, og vi vil opfordre vores udvalgte månerejsende til at medbringe flag eller iklæde sig deres lands farver, siger Mårten Westlund.

Den internationale månetur finder sted lørdag 2. september klokken 10.00.

Her kan man ansøge om en plads på måneturen:


Related links

Contacts

Mårten Westlund

Mårten Westlund

Press contact PR & Communications director +46735716521

Liseberg - the most beloved destination

Liseberg is one of the leading amusement parks in Europe, offering top-notch entertainment, attractions, restaurants, and accommodation. Every year, the park welcomes approximately 3 million visitors, making Liseberg Sweden's most visited destination.

Liseberg

Box 5053
402 22 GÖTEBORG
Sweden

Visit our other newsrooms