Press release -

Uusi lainavertailupalvelu auttaa yhdistämään lainat

Monet suomalaiset maksavat liikaa lainoistaan. Lainavertailupalvelu Lainakerääjä auttaa kuluttajia löytämään edullisen yhdistelylainan ja säästämään rahaa kuukausittain.

Suomalaisilla kotitalouksilla on paljon velkaa. Usein suurinosa tästä velasta on asuntolainaa, mutta erilaiset pienlainat ovat kasvattaneet suosiotaan 2000-luvulta lähtien. Pikalainojen, eli niin sanottujen pikavippien helppo saatavuus on velkaannuttanut monia suomalaisia kuluttajia.

Tanskalainen Lead Supply A/S haluaa auttaa asiakkaitaan tekemään parempia taloudellisia päätöksiä. Lainavertailu ja yhdistelylaina voivat olla ensimmäiset askeleet oman talouden tasapainottamiseksi. Lainakeraaja.fi on yrityksen uusi, lainojen yhdistämiseen keskittynyt vertailupalvelu. Lainakerääjä auttaa löytämään hakijan tarpeisiin sopivan, edullisen yhdistelylainan helposti ja täysin maksutta.

“Haluamme tarjota nopean ja vaivattoman tavan yhdistää lainat, kuin laina- ja rahoitusalan Momondo” kertoo Lead Supplyn toimitusjohtaja Andreas Linde, viitaten huippusuosittuun matkahakusivustoon.

Yhdistelylaina voi tuoda merkittäviä säästöjä

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden, suhteellisesti pienten lainojen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Pienlainojen korvaaminen uudella lainalla voi tuntua turhalta, mutta mikäli yhdistelylaina on tarpeeksi edullinen voi se tuoda huomattavia säästöjä. Kukin pienlaina kerryttää omia lainakulujaan. Näitä voivat olla esimerkiksi korko, tilinhoitomaksu ja mahdolliset laskutus- ja myöhästymiskulut. Kuukausittain kertyvät kulut voivat rasittaa taloutta huomattavasti ja pahimmassa tapauksessa johtaa jopa luottotietojen menetykseen.

Yhdistelylaina kerää yhteen kaikki, tai osan, kalliista pienlainoista; näin lainanottaja maksaa takaisin vain yhtä lainaa ja arjen raha-asioista huolehtiminen helpottuu. Yhdistelylainaa valitessa on tärkeää muistaa lainojen kilpailuttaminen, sillä uuden yhdistelylainan hinta vaikuttaa suoraa siitä saataviin säästöihin. Suurempi ja kallis laina ei tule paljoa halvemmaksi ja voi pahimmassa tapauksessa kasvattaa velkataakkaa.

“Suosittelemme aina vertailemaan lainat, haitpa sitten isoa yhdistelylainaa tai vain muutamien satasten pikalainaa. Olemme keränneet kymmeniä lainoja vertailusivuillemme ja niiden käyttö on asiakkaillemme 100% ilmaista.” neuvoo toimitusjohtaja Linde.

Lainakerääjä auttaa löytämään sopivat lainat veloituksetta ja ilman sitoumuksia.

Related links

Topics

  • Finance

Lead Supply A/S is a Fintech start-up located in Aarhus, Denmark, founded with the purpose of simplifying online ledning by making the online loan market more transparent for loan takers. In this regard, Lead Supply's portfolio consists of several loan comparison platforms with the main goal of matching financial solutions with customers.

Related content