Skip to content
Arno van den Hof, Country Manager van Junglemap Benelux.
Arno van den Hof, Country Manager van Junglemap Benelux.

Press release -

Junglemap brengt NanoLearning naar Nederland

In 2006 heeft het Noorse bedrijf Junglemap NanoLearning uitgevonden. Een baanbrekende en disruptieve leermethode om effectief awareness te creëren. Inmiddels gebruiken meer dan 1000 organisaties in Scandinavië deze methode. Dit voorjaar opent Junglemap een kantoor in Nederland en start met de verkoop van NanoLearning voor security- en privacyawareness.

De trainingsmethode is eenvoudig en gericht op meetbare resultaten. Het geheim achter de methode is eigenlijk geen geheim. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar hoe wij als mensen eigenlijk leren, is de basis van NanoLearning herhaling, reflectie en versterking.

“Bij Junglemap willen we graag de aandacht vasthouden en mensen helpen om de vergeetcurve te verslaan.” zegt Arno van den Hof, Country Manager van Junglemap Benelux. Hij vervolgt: “Mensen en organisaties helpen om zich te ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en cybersecurity, daar heb ik al jaren passie voor. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze methode in Nederland kan introduceren, omdat het gewoon werkt.

Menselijke firewall

Klanten van Junglemap gebruiken NanoLearning het hele jaar door om actief bewustzijn te creëren als het gaat om informatiebeveiliging en privacy.

“Informatiebeveiliging en cybersecurity worden vaak gezien als technische vraagstukken, maar in minstens dezelfde mate zijn het ook organisatorische vraagstukken. Uiteindelijk draait het allemaal om de mensen en hoe zij er mee om gaan,” zegt Arno van den Hof. “NanoLearning helpt echt om een menselijke ‘firewall’ te bouwen en de (cyber)veiligheidscultuur van de organisatie te versterken. Samen met de juiste technische maatregelen zijn we dan veel beter in staat om cyberaanvallen te voorkomen, ook op de langere termijn.”

Related links

Topics

Categories


We bieden effectieve en betaalbare trainingen op het gebied van beveiliging, privacy, productiviteit en governance op basis van NanoLearning.

Contacts

Gustav Berghog

Gustav Berghog

Press contact Group CEO Global +46 (0) 725 599 444
Per Lagerström

Per Lagerström

Press contact Dir of Communication and Marketing +46733399065 Per Lagerström on LinkedIn

Related content

Junglemap AB

Hammarbybacken 27
12030 Stockholm
Sverige

Visit our other newsrooms