Skip to content
Eino Heinonen uusi Business Development Manager kun Junglemap.
Eino Heinonen uusi Business Development Manager kun Junglemap.

News -

Eino Heinonen uusi Business Development Manager kun Junglemap panostaa Suomeen

Junglemap jatkaa kasvuaan yli 200 uudella asiakkaalla vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. Nyt yritys ottaa seuraavan askeleen kasvumatkalla ja panostaa Suomen markkinaan. Uudeksi Business Development Manageriksi tulee Eino Heinonen, jolla on monen vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista.

Tärkeä osa Junglemapin kasvustrategiaa on uraauurtavan NanoLearning-oppimismenetelmän vieminen uusille markkinoille. Ruotsissa ja Norjassa on yli 1 200 asiakasta, joten panostus Suomen markkinoille on luonnollinen seuraava askel eteenpäin. Painopiste tulee olemaan ensisijaisesti Tietoturvaa koskevissa NanoLearning kursseissa.
- Monet yritykset ja organisaatiot etsivät menetelmiä millä rakentaa ihmispalomuureja. Menestyksemme Ruotsin ja Norjan markkinoilla tarkoittaa, että näemme suurta potentiaalia myös Suomessa, sanoo Joakim Hejestad, Director of Business Development Sweden and Finland.

Uudeksi Suomen Business Development Manageriksi tulee Eino Heinonen, jolla on monen vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista useilta toimialoilta. Junglemapilla on jo entuudestaan useita suomalaisia asiakkaita, kuten Viking Line ja Lähitapiola. Junglemap vahvistaa asteittain tiimiään mahdollistaakseen palvelun monille uusille asiakkaille suomessa.
– Näen tässä paljon mahdollisuuksia, Eino Heinonen sanoo. Suomalaiset yritykset ja organisaatiot kohtaavat samat haasteet kuin ruotsalaiset ja norjalaiset. Näen että NanoLearning ja Junglemapin konsepti ovat juuri sitä, mitä monet etsivät luodakseen ihmispalomuureja ja oppivan organisaation.

Related links

Topics

Categories

Contacts

Joakim Hejestad

Joakim Hejestad

Director of Business Development Sweden and Finland
Junglemap AB

Hammarbybacken 27
12030 Stockholm
Sverige

Visit our other newsrooms