Skip to content
Bus in Londen
Bus in Londen

Press release -

Dit zijn de 7 voordeligste stedentrip bestemmingen in de herfstvakantie

Utrecht, Nederland – 22 augustus 2022. De zomervakantie is bijna afgelopen dus er kan worden uitgekeken naar het volgende moment om er eventjes tussenuit te gaan. Reiswebsite en stedentrip specialist Holidayguru zocht uit wat de voordeligste stedentrip bestemmingen zijn voor de komende herfstvakantie.

Sightseeing in Londen, shoppen in Milaan of de geschiedenis induiken in Krakow. Net als vóór de COVID pandemie staat de komende vakantie weer in het teken van stedentrips. Een citytrip in deze periode kan een dure grap zijn. Holidayguru zocht uit welke Europese stedentrip bestemmingen het voordeligst zijn voor de komende herfstvakantie.

  1. Krakow – Polen
    Deze knusse Poolse stad met enorm veel historie is de absolute budget topper. Voor slechts € 158 kun je een 3-daagse stedentrip inclusief vluchten en accommodatie samenstellen. Wil je een iets luxer verblijf? Ook dan is Krakow nog steeds een goede keuze. Voor slechts € 70 per nacht boek je al een kamer in een viersterren hotel.

  2. Gdansk – Polen
    We blijven nog even in Polen want de Hanzestad Gdansk is met € 188 voor een stedentrip niet veel duurder dan Krakow. Wil je een verblijf in Polen combineren met een wandeling langs de Oostzee? Dan is Gdansk dé bestemming voor deze herfstvakantie.

  3. Boedapest – Hongarije
    Niet alleen voordelig maar ook een ideale bestemming voor in de herfst, Boedapest! Met de vele natuurlijke badhuizen en de prachtige bezienswaardigheden is dit de perfecte bestemming voor je volgende citytrip. Let je een beetje op je budget? Dan kun je al voor € 200 een stedentrip samenstellen met twee personen.

  4. Londen – Verenigd Koninkrijk
    Een verrassing in de top 7, Londen! De prijzen voor vliegtickets in de herfstvakantie zijn naar Londen erg gunstig. Voor slechts € 34 boek je een retourtje. De kosten voor een overnachting in een hotel is wel wat aan de prijs vergeleken met andere bestemmingen. Stel je de reis samen dan kom je uit op € 258 voor een twee persoons stedentrip. Dat valt mee!

  5. Milaan – Italië
    Bezoek de hoofdstad van de mode, Milaan. Vergeleken met de vorige bestemmingen betaal je voor een citytrip naar deze stad al wel iets meer. Je bent minimaal € 330 kwijt met zijn tweetjes voor een simpel hotel inclusief vluchten vanuit Nederland. Misschien toch maar in Nederland gaan shoppen?

  6. Nice – Frankrijk
    Op naar Zuid-Frankrijk! Combineer je stedentrip met een duik in de zee. Verwacht een tempratuur van rond de 15 – 20 graden en slechts vier regenachtige dagen in de maand oktober. De vluchten naar Nice zijn in de herfstvakantie wel wat duurder, maar de voordelig geprijsde accommodaties maken dat weer goed. Je bent € 360 verder voor een tweepersoons stedentrip naar Nice van drie dagen.

  7. Pisa – Italië
    Wil je tijdens de komende herfstvakantie een klassieker toevoegen aan je fotoalbum? Neem dan een kiekje bij de toren van Pisa. Aan deze foto hangt wel een iets hoger prijskaartje want voor € 366 boek je een accommodatie en vluchten voor een driedaagse stedentrip naar Pisa.
Top 7 voordeligste stedentrip bestemmingen in de herfstvakantie

-- Einde persbericht --

Afbeeldingen zijn afkomstig van Unsplash en zijn rechtenvrij te gebruiken. Link naar de afbeelding:
Pisa
Boedapest
Krakow
London

* kosten voor een twee persoons stedentrip zijn op basis van twee nachten inlcusief retourvliegtickets
* in dit onderzoek zijn de beoordelingen van hotels niet meegenomen
* prijzen vliegtickets zijn op 17 augustus 2022 gevonden via Skyscanner
* prijzen hotels zijn op 17 augustus 2022 opgezocht via Google Hotels
* herstvakantie periode is op basis van 15 oktober t/m 17 oktober

Related links

Topics

Categories


Over Holidayguru.nl
Holidayguru.nl is één van de grootste reiswebsites van Nederland en België. Daniel Krahn en Daniel Marx hebben Holidayguru in 2012 opgericht, vandaag zijn zij de bestuurders van Urlaubsguru GmbH dat naast het Duitse Urlaubsguru.de en de internationale Holidayguru websites nog met vier andere projecten actief is. Met meer dan 6,9 miljoen Facebook-fans en elke maand meer dan 17 miljoen pageviews behoort het tot één van de succesvolste reiswebsites van Europa. Verspreid over vier vestigingen werken meer dan 90 medewerkers voor deze scale-up. Sinds juni 2019 is het Nederlandse Holidayguru team gevestigd in Utrecht. In augustus 2022 is Holidayguru haar eigen reislabel begonnen onder de naam ‘Holidayguru Trips’ voor de verkoop van unieke stedentrips en rondreizen.

Holidayguru

Rhenus Platz 2
59439 Holzwickede
Germany

Visit our other newsrooms