Skip to content
BomBaai Strandbar in Westkapelle uitgeroepen tot best beoordeelde strandpaviljoen van Nederland

Press release -

BomBaai Strandbar in Westkapelle uitgeroepen tot best beoordeelde strandpaviljoen van Nederland

31 mei 2023 - Holidayguru.nl, de specialist op het gebied van zonvakanties, stedentrips en weekendjes weg, heeft de Strandtenten Index 2023 gepresenteerd. Deze index biedt een gedetailleerd inzicht in de beoordelingen, prijzen en kwaliteit van strandtenten aan de Nederlandse kust. Uit de index blijkt dat de meer dan 75 standpaviljoenen in Zeeland gemiddeld het hoogst scoren (4,28 / 5) in vergelijking tot de andere provincies aan de kust. Ook de best beoordeelde strandtent van Nederland is in Zeeland terug te vinden.

Beste strandpaviljoen van Nederland te vinden in Zeeland
Met een indrukwekkende score van 4,6 op 5, gebaseerd op maar liefst 951 beoordelingen, is BomBaai Strandbar in Westkapelle uitgeroepen tot het best beoordeelde Zeeuwse strandpaviljoen van 2023. Deze prachtige locatie aan de kust heeft zijn reputatie van vorig jaar weten te verbeteren, waar het een score van 4,5 behaalde. Strandliefhebbers waarderen vooral het heerlijke eten, de veganistische opties en het vriendelijke personeel van BomBaai Strandbar. Met deze uitmuntende score kan BomBaai Strandbar nu ook trots de titel van beste strandtent van Nederland dragen, aangezien het de hoogste positie heeft behaald in de landelijke index.

Strandpaviljoenen in Zeeland gemiddeld best beoordeeld
BomBaai is niet het enige strandpaviljoen in Zeeland waar bezoekers tevreden vandaan komen. Vier andere strandtenten in Zeeland behalen indrukwekkende scores en sluiten de Zeeuwse top 5: Zeecafé in Oostkapelle (4,6/5), Strandclub Zee in Scharendijke (4,5/5), Strandpaviljoen Scheldezicht in Westkapelle (4,5/5), en Loods Tien in Breskens (4,5/5). Uit de index blijkt dat de strandpaviljoenen in Zeeland met een gemiddelde van 4,28 uit 5 de hoogste gemiddelde beoordeling hebben in Nederland vergeleken met andere provincies.

Inflatie aan de kust hoogst in Zeeland
In 2020 bedroeg de gemiddelde prijs voor een lunch in Zeeuws-Vlaanderen €23,23. Echter, in 2023 is deze prijs gestegen naar €32,24. Dit betekent dat de prijzen met maar liefst 38,79% zijn gestegen in slechts drie jaar tijd. Uit de index blijkt dat de prijzen gemiddeld met 20,5% zijn gestegen sinds 2020. Daarmee ligt Zeeuws-Vlaanderen ver boven het gemiddelde. Met de prijsstijging staan de beachclubs in Zeeland nu ook op de tweede plaats als duurste badplaats in 2023.

Holidayguru Strandtenten Index 2023
Naast het presenteren van de beste beoordeelde strandtenten, biedt de Holidayguru Strandtenten Index 2023 ook inzichten in de prijsontwikkelingen en kwaliteit van strandtenten. Uit de gegevens blijkt dat de prijzen bij strandtenten in vergelijking met 2022 met maar liefst 6,6% zijn gestegen. Vergeleken met 2020 betalen bezoekers nu 20,5% meer voor een lunch aan het strand.

Bovendien blijkt uit de index dat de gemiddelde beoordeling van de 330 strandtenten een indrukwekkende 4,24 op 5 is. Maar liefst 298 strandtenten hebben meer dan 100 beoordelingen ontvangen, wat getuigt van de populariteit van de Nederlandse stranden. Slechts 22 strandtenten scoren lager dan 4 op 5, terwijl 30 strandtenten een uitzonderlijke score van 4,5 op 5 of hoger behalen. De best beoordeelde strandtenten bevinden zich voornamelijk in Schoorl, Noordwijk en Zandvoort.

Voor meer informatie over de Holidayguru Strandtenten Index 2023, inclusief gedetailleerde beoordelingen, prijzen en kwaliteitsinformatie bekijk je de index op de officiële website van Holidayguru: https://www.holidayguru.nl/strandtenten-index/.

-- Einde persbericht –

  • § Voor deze index onderzocht Holidayguru.nl de beoordelingen en menukaarten van 330 strandtenten aan de NL kust.
  • § Van 237 strandtenten is er ten minste één menuitem gevonden en toegevoegd aan de index
  • § De beoordelingen en menuitems van strandtenten zijn genoteerd op 18 mei 2023
  • § Alleen menukaarten van 2023 (of die momenteel online staan op de websites van strandtenten) zijn gebruikt
  • § Review score en aantal beoordelingen op Google Maps zijn 18 mei 2023 genoteerd.

Related links

Topics

Categories


Over Holidayguru.nl
Holidayguru.nl is één van de grootste reiswebsites van Nederland en België. Daniel Krahn en Daniel Marx hebben Holidayguru in 2012 opgericht, vandaag zijn zij de bestuurders van Urlaubsguru GmbH dat naast het Duitse Urlaubsguru.de actief is in Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Nederland. Met meer dan 6,9 miljoen Facebook-fans en elke maand meer dan 17 miljoen pageviews behoort het tot één van de succesvolste reiswebsites van Europa. Verspreid over vier vestigingen werken meer dan 90 medewerkers voor deze scale-up. Sinds juni 2019 is het Nederlandse Holidayguru team gevestigd in Utrecht. In augustus 2022 is Holidayguru haar eigen reislabel begonnen onder de naam ‘Holidayguru Trips’ voor de verkoop van unieke stedentrips en rondreizen. Op 24 november 2022 won Holidayguru de award voor ‘Beste website van het Jaar 2022’ in de categorie reizen.

Contact: Uitgever:

Sami Chouchane Holidayguru.nl B.V.
Sales & Marketing Manager Holidayguru.nl Kaap Hoorndreef 66, 3563 AW
pers@holidayguru.nl Utrecht
www.holidayguru.nl/pers +31 6 57949708

Meer weten? We staan je graag te woord! Neem contact op met Sami Chouchane (pers@holidayguru.nl) voor al je vragen over dit persbericht, interviewverzoeken en andere vragen over reizen en/of Holidayguru.

Related content

Holidayguru

Rhenus Platz 2
59439 Holzwickede
Germany

Visit our other newsrooms