Skip to content
Treterrasser er en investering i livskvalitet og estetikk, og selv om skruene utgjør en liten del av terrassebudsjettet, spiller de en avgjørende rolle for sluttresultatet. Foto: fischer
Treterrasser er en investering i livskvalitet og estetikk, og selv om skruene utgjør en liten del av terrassebudsjettet, spiller de en avgjørende rolle for sluttresultatet. Foto: fischer

Press release -

Små skrueoppgraderinger, store terrasseforbedringer

Treterrasser er en investering i livskvalitet og estetikk, og selv om skruene utgjør en liten del av terrassebudsjettet, spiller de en avgjørende rolle for sluttresultatet.

Den siste utviklingen innen terrasseskruer fokuserer på viktigheten av diameter og hvordan denne kan utgjøre en betydelig forskjell både når det gjelder sikkerhet og holdbarhet.

De fleste er klar over at valget av skruer til terrassebord er viktig, men kanskje er det enda viktigere enn først antatt. Bransjeeksperter påpeker nå at det ikke bare er materialet, skruespissen, geometrien og gjengen på skruen som avgjør om terrassen blir bra eller dårlig. Overraskende nok er skruediameteren en nøkkelfaktor som ofte blir oversett, men som nå er i ferd med å bli en ny trend innen terrassebygging.

Økt diameter, økt sikkerhet og holdbarhet

Den nye kunnskapen fokuserer på å øke diameteren på terrasseskruene for å forbedre både sikkerheten og holdbarheten. Større diameter betyr økt stabilitet og styrke, noe som gir terrassen lengre levetid. Samtidig gir det brukeren større trygghet ved å minimere risikoen for ødelagte eller skjeve skruer under monteringen.

Holdbarhet har også blitt en viktig faktor i valget av terrasseskruer. Ved å investere i skruer i rustfritt eller syrefast stål med større diameter vil skruene sikre at ditt uteprosjekt holder i mange år, faktisk så holder skruene lengre enn trevirket, noe som ikke bare er økonomisk gunstig, men også bærekraftig.

Profesjonelt utført skruearbeid for et luksuriøst utseende

– En større diameter på terrasseskruene betyr ikke nødvendigvis et større skruehode. Våre nye terrasseskruer FTS-ST A4 Ø5,0 og 6,0 mm har et 700 graders forsenket hode med ekstra forsterkning, noe som sikrer et flott resultat selv med større diameter, sier Lars Holbæk, Nordic Product Manager hos fischer.

Den profesjonelle håndverkeren oppfordres til å vurdere denne nye trenden og dra nytte av de forbedringene den kan gi til uterommet.


fischer er en ledende produsent av terrasseskruer og er opptatt av å tilby innovative løsninger for bygging av terrasse. Med fokus på kvalitet og bærekraft streber fischer etter å oppfylle behovene til den profesjonelle håndverkeren. www.fischernorge.no

Contacts

Benjamin Linulf

Marketing Officer, fischer +45 29 26 05 10

Welcome to Epicent Public Relations A/S!

Epicent was founded in 1999 and specializes in press assignments. For five consecutive years, we have been named among Denmark’s fastest growing companies.

Boasting extensive experience in increasing brand awareness, we apply our knowhow and strong editorial networks to ensure optimal execution of PR strategies and multiply clients’ exposure in editorial media. Locally, regionally, nationally and internationally.

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Visit our other newsrooms