Skip to content
Puinen terassi on investointi elämänlaatuun ja estetiikkaan, ja vaikka ruuvit muodostavat vain pienen osan terassin budjetista, niillä on ratkaiseva rooli lopputuloksessa. Foto: fischer
Puinen terassi on investointi elämänlaatuun ja estetiikkaan, ja vaikka ruuvit muodostavat vain pienen osan terassin budjetista, niillä on ratkaiseva rooli lopputuloksessa. Foto: fischer

Press release -

Pienet ruuvipäivitykset, isot terassiparannukset

Puinen terassi on investointi elämänlaatuun ja estetiikkaan, ja vaikka ruuvit muodostavat vain pienen osan terassin budjetista, niillä on ratkaiseva rooli lopputuloksessa.

Terassiruuvien viimeaikaisessa kehityksessä on keskitytty halkaisijan tärkeyteen ja siihen, miten se voi vaikuttaa merkittävästi sekä turvallisuuteen että kierrätettävyyteen.

Useimmat tietävät, että terassien rakentamiseen tarvittavien ruuvien valinta on tärkeää, mutta ehkä se on jopa tärkeämpää kuin alun perin oletettiin. Alan asiantuntijat korostavat nyt, että terassin rakentamisen kannalta ratkaisevaa ei ole vain ruuvin materiaali, kärki, geometria ja kierre. Yllättäen ruuvin halkaisija on avaintekijä, joka jää usein huomiotta, mutta joka on nyt muuttumassa uudeksi trendiksi terassirakentamisessa.

Suurempi halkaisija lisää turvallisuutta ja kierrätettävyyttä

Uusi tieto keskittyy terassiruuvien halkaisijan kasvattamiseen sekä turvallisuudenettä kierrätettävyyden parantamiseksi. Suurempi halkaisija lisää vakautta ja lujuutta, mikä varmistaa terassille pidemmän käyttöiän. Samalla se antaa käyttäjälle suuremman mielenrauhan minimoimalla asennuksen aikana katkenneiden tai vääntyneiden ruuvien riskin.

Kierrätettävyydestä on tullut myös avaintekijä terassiruuvien valinnassa. Investoimalla halkaisijaltaan suurempiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin ruuveihin ruuvit voidaan helposti irrottaa ja käyttää uudelleen muissa projekteissa, mikä on paitsi taloudellisesti hyödyllistä myös kestävää.

Ammattitaidolla toteutettu ruuvityö luo ylellisen ilmeen

– Terassiruuvien halkaisijan kasvu ei välttämättä johda suureen ruuvin kantaan. Uusissa FTS-ST A4 Ø5,0 ja 6,0 mm:n kansiruuveissamme on 70 asteen uppokanta lisävahvisteella, joka takaa loistavan lopputuloksen myös suuremmalla halkaisijalla, sanoo fischerin Pohjoismaiden tuotepäällikkö Lars Holbæk.

Ammattikäyttäjiä kannustetaan harkitsemaan tätä uutta suuntausta ja hyödyntämään sen tuomia parannuksia ulko-oleskelualueeseensa.


fischer on johtava terassiruuvien valmistaja, joka on omistautunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja terassien rakentamiseen. Laatuun ja kestävyyteen keskittyen fischer pyrkii täyttämään ammattimaisen käsityöläisen tarpeet. www.fischerfinland.fi

Contacts

Benjamin Linulf

Marketing Officer, fischer +45 29 26 05 10

Welcome to Epicent Public Relations A/S!

Epicent was founded in 1999 and specializes in press assignments. For five consecutive years, we have been named among Denmark’s fastest growing companies.

Boasting extensive experience in increasing brand awareness, we apply our knowhow and strong editorial networks to ensure optimal execution of PR strategies and multiply clients’ exposure in editorial media. Locally, regionally, nationally and internationally.

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Visit our other newsrooms