Skip to content
Du kan låna ett släp helt utan kostnad – och du behöver inte handla i butiken där släpet finns. Foto: PR.
Du kan låna ett släp helt utan kostnad – och du behöver inte handla i butiken där släpet finns. Foto: PR.

Press release -

Oavsett om du är kund eller inte så kan du låna ett släp utan kostnad i Gävle

I Gävle kan du låna ett släp helt utan kostnad – och du behöver inte handla i butiken där släpet finns.

Våren står för dörren i Gävle och många av stadens invånare kommer under de kommande veckorna och månaderna att påta i trädgården och städa ur gömmorna. Det ökar behovet av att transportera avfall till återvinningsstationer och då är ett släp en ovärderlig hjälp.

I Gävle finns det i dagsläget 10 släp som invånarna kan använda gratis. Släpen står hos Däckakuten, ICA och SENG och kan användas oavsett om man har köpt något i butiken eller inte.

Lösningen med de kostnadsfria släpen tillhandahålls av Freetrailer och har redan blivit en stor succé i staden.

– Många av dem som lånar ett släp berättar efteråt att de insett att det är bättre att låna än själv äga ett släp. Det är bra för plånboken – speciellt just nu när allt blir dyrare. Dessutom vet människor att de gör miljön en stor tjänst genom att, på lokal nivå, vara en del i en delningsekonomi,säger Johan Wijkander, svensk landschef för Freetrailer.

Smart självbetjäningskoncept

Du bestämmer själv vad släpet ska användas till. Så oavsett om du ska flytta, transportera trädgårdsavfall till återvinningsstationen eller transportera hem dina nyinköpta varor så gör du allt i en digital självbetjäning.

Släpet reserveras enkelt online på Freetrailers hemsida eller via appen:

  • Klicka på "Reservera Freetrailer"
  • Välj upphämtningsplats
  • Välj upphämtnings- och återlämningstid
  • Ange din personliga information
  • Bekräfta
  • Slutför din bokning

När bokningen är slutförd får du en bekräftelse via SMS och e-post.

Categories


Freetrailer Group är ett teknikföretag som gör det enkelt att boka och låna ett släp utan kostnad via en digital lösning för delningsekonomi. Freetrailer är noterat på Spotlight Stock Market och har fler än 75 affärspartners och över 2800 släp på cirka 600 avhämtningsplatser över hela Norden. Läs mer och boka ett släp på https://freetrailer.com/se/

Contacts

Johan Wijkander

Country Manager, Freetrailer Sverige +46 (0)735 350 593

Welcome to Epicent Public Relations A/S!

Epicent was founded in 1999 and specializes in press assignments. For five consecutive years, we have been named among Denmark’s fastest growing companies.

Boasting extensive experience in increasing brand awareness, we apply our knowhow and strong editorial networks to ensure optimal execution of PR strategies and multiply clients’ exposure in editorial media. Locally, regionally, nationally and internationally.

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Visit our other newsrooms