Skip to content
Gotlandsborna får nu ännu fler gratissläp. Släpvagnarna, som är av olika modeller, är placerade på sex olika upphämtningsplatser på Gotland. Dessa kan lånas helt gratis oavsett om du handlar i butiken eller inte. Foto: PR.
Gotlandsborna får nu ännu fler gratissläp. Släpvagnarna, som är av olika modeller, är placerade på sex olika upphämtningsplatser på Gotland. Dessa kan lånas helt gratis oavsett om du handlar i butiken eller inte. Foto: PR.

Press release -

Nu kan du låna en släpvagn gratis på flera platser på Gotland

Gotlandsborna får nu ännu fler gratissläp. Släpvagnarna, som är av olika modeller, är placerade på sex olika upphämtningsplatser på Gotland. Dessa kan lånas helt gratis oavsett om du handlar i butiken eller inte.

Det finns för närvarande tjugoen släpvagnar utplacerade på sex utlämningsplatser på Gotland. Släpvagnarna finns hos Snicken Visby, Snicken Slite, Snicken Klintehamn och Järn AB Södertorg. Elgiganten och ICA Maxi i Visby har Freetrailer’s sedan tidigare där man också kan låna släpvagnar helt kostnadsfritt.

Butikerna ställer släpvagnarna till förfogande på sina parkeringsplatser och annonseringen på släpvagnarna bekostas av butikerna själva. Därför är lösningen extremt ekonomisk för användarna, oavsett om de ska storhandla eller använda släpet för andra ändamål.

Lösningen, som tillhandahålls av Freetrailer, har varit en stor framgång på de två sistnämnda platserna sedan 2019, och nu tillkommer ytterligare fyra upphämtningsplatser till förmån för öns invånare.

Vi har erbjudit gratis släpvagnar på Gotland i 4 år och vi kan se att invånarna verkligen har anammat vårt självbetjäningskoncept. Jag tror att många har insett fördelarna med att låna i stället för att äga. Det är bra för både miljön och plånboken och du slipper att ha en släpvagn som tar upp plats på uppfarten, säger Johan Wijkander, landschef för Freetrailer i Sverige.

Smart självbetjäningskoncept

Användaren bestämmer själv vad släpvagnen ska användas till. Oavsett om du ska flytta, transportera trädgårdsavfall till återvinningscentralen eller köra hem dina nyinköpta varor kan du sköta allt via ett digitalt självbetjäningskoncept.

Släpvagnarna bokas online på Freetrailers hemsida eller via appen:

  • Klicka på “Boka Freetrailer”.
  • Välj upphämtningsplats
  • Välj tid för hämtning och lämning
  • Ange dina personuppgifter
  • Bekräfta
  • Slutför din bokning

När bokningen är klar får du en bekräftelse via SMS och e-post.

Categories


Freetrailer Group är ett teknikföretag vars uppgift är att göra det enkelt att boka och låna en släpvagn gratis via en IT-plattform för delningsekonomi. Freetrailer, som är börsnoterat på Spotlight Stock Market, har mer än 75 samarbetspartners och 2 800 släpvagnar på cirka 600 upphämtningsplatser i Norden. Läs mer och boka en släpvagn på https://freetrailer.com/se/

Contacts

Johan Wijkander

Country Manager, Freetrailer Sverige +46 (0)735 350 593

Welcome to Epicent Public Relations A/S!

Epicent was founded in 1999 and specializes in press assignments. For five consecutive years, we have been named among Denmark’s fastest growing companies.

Boasting extensive experience in increasing brand awareness, we apply our knowhow and strong editorial networks to ensure optimal execution of PR strategies and multiply clients’ exposure in editorial media. Locally, regionally, nationally and internationally.

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Visit our other newsrooms