Skip to content
Nå kan man låne en tilhenger helt gratis på Kongsberg – og det gjelder uansett om man handler hos Elkjøp, der tilhengeren står parkert, eller ikke. Foto: Freetrailer.
Nå kan man låne en tilhenger helt gratis på Kongsberg – og det gjelder uansett om man handler hos Elkjøp, der tilhengeren står parkert, eller ikke. Foto: Freetrailer.

Press release -

Nå kan du låne en tilhenger gratis på Kongsberg

Nå kan man låne en tilhenger helt gratis på Kongsberg – og det gjelder uansett om man handler hos Elkjøp, der tilhengeren står parkert, eller ikke.

Et nytt samarbeid mellom Elkjøp på Kongsberg og Freetrailer innebærer at det nå står to tilhengere, som byens innbyggere kan benytte seg av helt gratis, plassert ved Sølvparken. Tilhengeren kan brukes uansett om man har handlet i butikken eller ikke.

Hos Elkjøp er man glade for det nye samarbeidet som har falt på plass til helt rett årstid.

– Sommeren har nå gått over i høst, og det markerer starten på vår høysesong. Sett i lys av dette, er timingen for denne avtalen helt perfekt. Vi kan nå tilby enkel og komfortabel hjemtransport av varene som ofte er store, sier Kenneth Amundsen, som er varehussjef hos Elkjøp i Kongsberg. Han utdyper:

– Vi har gått for en løsning der folk som ikke har handlet i butikken vår også skal kunne låne hengeren helt gratis. På den måten ønsker vi til dels å hjelpe alle innbyggerne i Kongsberg og omegn, hvis de for eksempel skal flytte eller kjøre hageavfall til røysa, og til dels slår vi på denne måten et slag for utbredelsen av det delingsøkonomiske aspektet i byen.

Et oppgjør med individuelt eierskap

Hos Freetrailer ser man samarbeidet som et naturlig oppgjør med individuelt eierskap som krever store investeringer og belaster miljøet.

– Mange av de som henter gratis henger, forteller oss senere at de har fått øynene opp for fordelene ved å låne fremfor å eie. Man sparer penger – noe som er viktig for mange nå som alt blir dyrere. Dessuten er folk klare over at de gjør miljøet en stor tjeneste ved å bidra til delingsøkonomien på lokalt nivå, forteller Lars Kronqvist, som er Country Manager for Freetrailer i Norge, og han forteller, at Freetrailer finansierer servicen med de gratis hengerne ved å selge reklameplassen på hengerne.

Smart selvbetjeningskonsept

Freetrailer-appen lar deg reservere en trailer [tilhenger] og bruke en Bluetooth-lås for å få tilgang til traileren [hengeren]. For å reservere en av byens gratis tilhengere, laster man ned Freetrailer-appen og gjør følgende:

  • Klikk på 'Reserver Freetrailer'
  • Velg hentested
  • Velg hentetid og leveringstid
  • Skriv inn dine personlige opplysninger
  • Bekreft
  • Gjennomfør reservasjonen

Når reservasjonen er gjennomført, mottar man bekreftelse via sms og e-post.

Categories


Freetrailer Group er en teknologivirksomhet hvis misjon er å gjøre det enkelt å bestille og låne tilhenger gratis via en delingsøkonomisk it-plattform. Freetrailer, som er børsnotert Spotlight Stock Market, har mer enn 100 samarbeidspartnere og råder over 3600 tilhengere fordelt på cirka 850 hentesteder over hele Norden. Les mer og bestill en tilhenger på https://freetrailer.com/no/

Contacts

Lars Kronqvist

Lars Kronqvist

Country Manager, Freetrailer i Norge +46 (0)763 410 598

Welcome to Epicent Public Relations A/S!

Epicent was founded in 1999 and specializes in press assignments. For five consecutive years, we have been named among Denmark’s fastest growing companies.

Boasting extensive experience in increasing brand awareness, we apply our knowhow and strong editorial networks to ensure optimal execution of PR strategies and multiply clients’ exposure in editorial media. Locally, regionally, nationally and internationally.

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Visit our other newsrooms