Gå til indhold
Stærk pris på ny Renault Clio

Pressemeddelelse -

Stærk pris på ny Renault Clio


Renault Clio er netop kommet i en faceliftet version. Indpakket i et nyt sporty look tilbyder den nye Renault Clio blandt andet klimaanlæg og omfattende sikkerhedsudstyr for blot 169.990 kroner. Der åbnes for salget 1. januar.

Der er grund til at lægge vejen forbi en af Danmarks 59 Renault forhandlere, når de den 6.-7. januar åbner dørene til nytårskur. Her er der nemlig Danmarkspremiere på Renault Clio facelift.

På det danske marked tilbyder vi en motorversion. Nemlig den stærke og støjsvage 1.0 liters benzinmotor med 90 hk og en brændstoføkonomi på 19,2 km/l. Den kommer i to udstyrsvarianter – Evolution og Techno.

To veludstyrede varianter

Clio Evolution, der koster 169.990 kroner, er indgangsversionen, men der er intet skrabet over den. Standard er f.eks. fuldautomatisk klimaanlæg, varme i forsæderne, håndfrit nøglekort, ratvarme og elruder for og bag. Bag rattet er der udsigt til 7-tommers Easylink multimediesystem, og der er smartphone med trådløs replikation, samt trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Bilen er desuden udstyret med baksensor og advarsel om sikkerhedsafstand til forankørende. Udefra er nye 16 tommer fælge, ny forkofanger, blanksorte elklapbare sidespejle, og indfarvede dørhåndtag standard.

Techno - hvis det skal være luksus

Vil man skrue ekstra op for design og udstyr skal man kigge på Clio Techno, der koster 189.990 kroner. Den er udstyret med en sporty forkofanger, 16 tommer alufælge, tonede ruder, hajfinneantenne og højdejusterbare forsæder. Der er også midterarmlæn og trådløs mobilopladning som standard, ligesom bakkamera også er standard. Det er desuden muligt at tilkøbe en langt række fede features til Techno som blandt andet adaptiv fartpilot, 360 graders kamera, 9,3 tommer skærm med multimediesystem og 17 tommer alufælge.

Privatleasing til under 2600 kroner

Har man ikke lyst til at købe en ny Clio, men vil gerne privatlease, kan det naturligvis også lade sig gøre. Med en udbetaling på 9.995 kroner om måneden for 10.000 km om året kan man blive kørende i en Evolution for 2595 kroner, mens man for Technoversionen skal lægge 2995 kroner om måneden.

Renault Clio er en af Renaults ikoniske modeller, der første gang så dagens lys tilbage i 1990, hvor den i øvrigt blev kåret til Car of the Year. I 1998 kom Clio II og i 2005 tredje version, der i øvrigt blev Car of the Year i 1996. I 2014 kom fjerde generation med helt nyt designsprog formet af Laurens van den Acker. Og i 2019 kom så den nuværende Clio. I alt er der på verdensplan solgt over 15. mio. I Danmark har Renault Clio altid været et hit – med 2013 som rekordåret. Her solgte vi på et enkelt år 5748 styks. Those were the days.

Emner


OM RENAULT
Renault er et historisk bilmærke, pionere indenfor elektriske køretøjer i Europa og har altid udviklet innovative køretøjer. Med den nye strategiske plan – Renaulution - er Renault påbegyndt en ambitiøs transformation, der skal øge Renaults konkurrencedygtighed og blandt andet udvikle nye elbiler. Ambitionen er, at Renault skal være synonym med modernitet og teknologisk innovation indenfor teknologi, energi og mobilitetsservices.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com

Kontakt

Søren Hyltoft

Søren Hyltoft

Pressekontakt Communication & Event Manager 24643941

RN Danmark er en filial af RN Nordic

RN Danmark er en filial af RN Nordic, der gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandler sælger og servicerer Renault og Dacia.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com/en/

RN Danmark - Filial af RN Nordic

Industriparken 21 A
2750 Ballerup
Danmark