Gå til indhold
Centralstøvsuger til huset
Centralstøvsuger til huset

Blogindlæg -

Hvorfor vælge en centralstøvsuger?

Hvis du er træt af at slæbe rundt på en tung støvsuger, så er en centralstøvsuger den optimale løsning. Med en centralstøvsuger får du et væld af fordele, som kan gøre støvsugningen til en nemmere og sjovere proces.

Så hvis du er træt af ridser og mærker i vægge, lister, døre og fodpaneler, når støvsugeren rammer ind i dem, så slipper du for flere skrammer med en centralstøvsuger– her slæber du nemlig ikke rundt på den tunge støvsuger bag dig. Du slipper også for, at støjen overdøver dine samtaler, da motoren til støvsugeren sidder gemt væk et sted i huset, så du kan snakke uforstyrret eller lytte til radioen, mens du støvsuger. Med den smarte centralstøvsuger slipper du således også for hvirvlende støvpartikler og eventuelle lugtgener fra støvsugerposen, som kan være fæl at slæbe rundt på. Det er vigtigt, at vi har et rent og støvfrit indeklima, når vi er hjemme. Især dem, der lider af allergi overfor støv eller husstøvmider vil opleve store succes med centralstøvsugeren, da den beskidte luft, ikke vender tilbage, som en normal støvsuger normalvis cirkulerer tilbage i rummet, men i stedet ender den beskidte luft ude af huset.

Hvad er en centralstøvsuger?

En centralstøvsuger monteres typisk i forbindelse med nybyggeri eller renovationer af ældre huse, men kan også installeres i gamle huse. Det er et rørsystem, som løber gennem huset, og som kan give dig mulighed for at trække en slange ud fra væggen i flere rum i huset. Her kobler du bare en slange på et af de udtag, der monteres i huset, og så kan du starte med støvsugningen. Selve motoren og sugefunktionen kommer fra en motor, der monteres på loftet, i bryggerset eller i kælderen af huset, så støv- og støjgener ikke generer i resten af huset.

Hvis du ønsker mere viden om centralstøvsugere, kan du finde mere information hos X-dust, der står klar til at hjælpe dig med at vælge og montere en centralstøvsuger.

Related links

Kategorier

Velkommen til Presselogen!

Presselogen rapporterer nyheder fra danske virksomheder og publicerer pressemeddelelser fra vores samarbejdspartnere

Presselogen