Gå til indhold
Contego beton
Contego beton

Blogindlæg -

Contego beton – et bæredygtigt valg til dit hjem

Hvad er Contego beton?

Contego er navnet på en bestemt type beton, som er mindst lige så slidstærkt som almindeligt beton. Forskellen er blot, at beton fra Contego kan males og spartles på næsten alle overflader, så man med kun få millimeter opnår høj dækning og et smukt resultat. Contego beton kan bruges på alle overflader i hjemmet såsom gulve, vægge, bordplader og klinker – selv møbler kan tåle det. Det rå betonlook er med tiden blevet mere populært i private hjem, særligt takket være dets rustikke udseende og New-Yorker vibe.

Fordelene ved Contego beton

  • Contego beton er UV-resistent, hvilket betyder, at overflader som udsættes for meget sollys, ikke risikerer at blive misfarvede på sigt

  • Det er let at arbejde med og kræver et minimum af redskaber

  • Contego beton er som skræddersyet til gør-det-selv-personer

  • Det er supernemt at gøre rent

  • Kan bruges på alle overflader

  • Med en beton sealer-efterbehandling bliver Contego beton smuds-, skidt- og vandafvisende.

Skal der renoveres badeværelse, så er Contego beton faktisk det eneste godkendte betonmateriale til badeværelser, da det er MK/ETA-godkendt til brug i våde såvel som fugtige zoner.

Nyt gulv på badeværelset? Du kan gøre det selv med Contego beton

Du behøver ikke gå ud og investere i en håndværker, som kan lægge et nyt betongulv på badeværelset – du kan spare både tid og penge ved at give dig i kast med Contego beton.

Contego beton er brugervenligt og kan males eller spartles på alle overflader i badeværelset. Du behøver faktisk ikke rive gamle klinker af væggen eller udskifte dine fliser, da Contego beton blot kan lægges henover – en mere bæredygtig løsning, hvor du slipper for store indkøb og at smide ud på lossepladsen.

Da betonet består af 100% naturpigment, er det muligt at tone og farve det, så du kan få lige præcis den betonoverflade og det udseende, du drømmer om. Når du gør det selv, sætter du samtidig et personligt præg på overfladestrukturen, så ingen andre opnår det samme look.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Velkommen til Presselogen!

Presselogen rapporterer nyheder fra danske virksomheder og publicerer pressemeddelelser fra vores samarbejdspartnere

Presselogen