Gå til indhold
Snyd ikke dig selv for et fordelagtigt mobilabonnement

Blogindlæg -

Snyd ikke dig selv for et fordelagtigt mobilabonnement

Der findes efterhånden en masse muligheder for at tegne et godt mobilabonnement, der dækker flere behov. Men det gør det ikke nødvendigvis nemt at finde det helt rigtige.

Når man skal se efter det helt rigtige mobilabonnement, så er det ikke længere nok at se på taletid og ind- og udlandstakster. Med smartphones og adgang til data er der kommet flere muligheder for at bruge sin mobiltelefon som en minicomputer, og det gør også, at mange danskere bruger meget tid på film og serier på forskellige streamingtjenester. Det er derfor en god idé at gennemse sit forbrug og tegne et mobilabonnement derefter.

CBB har vundet Loyalty Award for fjerde år i træk!

Som med mange andre brancher er mobiltelefonbranchen også en, der hylder sig selv og hinanden. Med CBBs loyale kunder er mobilselskabet vindere af brancheprisen Loyalty Award for fjerde år i træk i 2023. Prisen gives for en række forskellige kundebaserede kriterier, som CBB har opfyldt sidste år, og som de stadig lægger stor vægt på at opfylde.

Som kunde med et mobilabonnement hos CBB er du sikret Danmarks bedste kundeservice. Du kan selv ringe op i hverdagene og få svar på dine spørgsmål eller blive guidet igennem dine muligheder for at optimere dit mobilabonnement, så det passer til dine brugerbehov. Men på CBBs hjemmeside kan man også bestille et opkald i hverdagene eller sågar weekenderne, så du er sikret hjælp på den dag, det passer dig bedst.

Når danskerne skal anbefale et mobilselskab til for eksempel familie og venner, så anbefaler de fleste faktisk CBB. Det gør de blandt andet fordi, at selskabet har gjort det enormt nemt at navigere rundt på deres hjemmeside. Giv det et forsøg selv og læs mere på www.cbb.dk.

Hold styr på familiens mobilabonnementer

Det er samtidigt også dejligt nemt at bruge deres app og deres selvbetjeningsløsning for kunder ”Mit CBB”. Her kan man som kunde klikke sig ind med adgangskode eller MitID og danne sig et overblik over sit forbrug. Hvis man har mobilabonnementer for de mindre familiemedlemmer, kan man også både tjekke saldo og forbrug, men også tanke op for dem, så der altid er penge på mobilen til at ringe hjem.

Hvis man gerne vil drage nytte af flere af CBBs ydelser, kan man også kombinere sit mobilabonnement med forskellige streamingtjenester, så du får samlet flere af de mange separate abonnementer, man hurtigt kan gå hen og optage.

Related links

Emner

Professionelt pressearbejde

Hos OnlinePR er vi specialister inden for kommunikation og presseopgaver og hjælper organisationer med deres PR. I en digital tid med så meget mediestøj, hvor forbrugerne dagligt eksponeres for utallige reklamebudskaber og meddelelser, kan det være svært som virksomhed at trænge i gennem med sit budskab. Hos onlinePR har vi god indsigt i hvad der virker og forstår at skabe PR med effekt.

OnlinePR