Gå til indhold
Køb og sælg dine maskiner på maskinauktion

Blogindlæg -

Køb og sælg dine maskiner på maskinauktion

Har du lyst til at spare penge på køb af landbrugs- og produktionsmaskiner? Store maskiner kan snildt koste op over 100.000 kroner, men de kan fås til langt lavere priser, hvis du køber dem på en auktion på maskiner.

Auktioner på maskiner er et foretrukket valg blandt mange mennesker i for eksempel landbrugssektoren eller entreprenørbranchen.

Hos Kapow maskinauktion kan du både købe og sælge brugte maskiner til fordelagtige priser.

Auktioner på maskiner sparer dig penge

Auktioner på maskiner er en langt mere omkostningseffektiv måde at få nye maskiner på. På auktioner på maskiner har forhandlere opkøbt brugte maskiner, som gennemtjekkes og certificeres, før de sælges videre.

Hvis du selv sidder inde med en brugt landbrugsmaskine, så kan du også selv sælge videre på en auktion til potentielle købere.

Hvad kan man købe på maskinauktioner?

Du kan reelt set finde alting på en maskinauktion. Du kan byde på et bredt udvalg af landbrugsmaskiner, produktions- og entreprenørmaskiner og meget andet.

Dette omfatter for eksempel traktorer, græsklippere, have- og park maskiner, saltspredere, minilæssere, have og park maskiner og meget andet.

Deltag i online auktioner på maskiner hos Kapow

I takt med at verden er blevet mere moderniseret, så er flere og flere ting rykket online. Det gælder også auktioner på maskiner. Det har sine fordele, fordi du ikke selv behøver møde op til en fysisk auktion, hvilket kan tage på din dyrebare tid.

Når du handler på en online auktion, så får du konstant opdateret information om nye tilbud, samt du får en nem og brugervenlig auktionsplatform, hvor du både kan handle og sælge brugte maskiner.

Det er altid nemt for dig at få et overblik over de tilgængelige maskiner.

Du kan tjekke online auktionen hos Kapow og finde nye tilbud hver eneste dag.

Alle maskiner er tjekket og testet grundigt

Er du bange for at købe brugte produkter, fordi der kunne være defekter? Hos professionelle forhandlere som Kapow, er du aldrig i fare for at købe maskiner, som ikke fungerer.

Når Kapow køber deres brugte maskiner, så kommer de ikke på online auktion, før de er blevet testet grundigt igennem.

Du skulle nødigt selv stå og bakse på værkstedet, fordi du har købt en billig brugt maskine, som pludselig ikke virker.

Hos Kapow garanteres du et effektivt køb og salg samt sikker betalingsløsning.

Skulle der opstå nogle former for problemer, så kan du kontakte deres kundeservice alle hverdage og få den hjælp, som du behøver.

Related links

Emner

Professionelt pressearbejde

Hos OnlinePR er vi specialister inden for kommunikation og presseopgaver og hjælper organisationer med deres PR. I en digital tid med så meget mediestøj, hvor forbrugerne dagligt eksponeres for utallige reklamebudskaber og meddelelser, kan det være svært som virksomhed at trænge i gennem med sit budskab. Hos onlinePR har vi god indsigt i hvad der virker og forstår at skabe PR med effekt.

OnlinePR