Gå til indhold
Dag 1: Så gik starten paa Tour de Vevey - 1.300 km

Blogindlæg -

Dag 1: Så gik starten paa Tour de Vevey - 1.300 km

Så gik starten endelig til vor længe planlagte Tour de Vevey og de 1.300 km, som vi skal tilbagelægge frem til næste tirsdag aften. Og hvilken start… Flot fremmøde af alle vore kolleger på Amerikakaj kl. 8 med ønske om ”god tur” (tak for det)  og herefter af sted i helt fantastisk cykelvejr igennem det danske landskab til Rødby. Alle på holdet klarede den første dag ud over alle forventninger selvom ben og skuldre blev lidt møre ud på eftermiddagen. Robert havde desværre en styrt som gav nogle knubs med han var hurtigt på cyklen igen. Vi er nu på hotellet og efter et solidt måltid er vi nu alle klar til at gå i seng inden turen går videre i morgen med en etape på lidt over 200 km. Vi glæder os, men er selvfølgelig også spændte på, hvad ”vore kroppe” fortæller os, når vi skal ud af sengen i morgen tidlig. Men mere om det i morgen…

 Carsten

Emner

Kontakt

Anna Rise

Anna Rise

Pressekontakt Kommunikationschef, Danmark

Velkommen til Nestlé Danmark!

Nestlé Danmark forhandler og markedsfører en række stærke varemærker som NESCAFÉ, NAN, Hälsans Kök, Maggi, Smarties, After Eight, NESCAFÉ Dolce Gusto, NESQUIK, FITNESS og CHEERIOS.

Alle produkter produceres ud fra en målsætning om at give forbrugeren et kvalitetsprodukt, som smager godt og samtidig er sundt.