Gå til indhold

Emner: Fødevareindustrien

Henrik Jyrk udvikler ny asiatisk inspireret burger for McDonald’s

Henrik Jyrk udvikler ny asiatisk inspireret burger for McDonald’s

Henrik Jyrk er nu klar med vild burger med kimchi og wasabi – Homestyle Singapore Fried Chicken
Henrik Jyrk søger sin inspiration i det asiatiske køkken, og denne gang tilbyder han de mange McDonald’s gæster en tur til Singapore, som er kendt for at kombinere det bedste fra de asiatiske madkulturer i eet stort fusionskøkken. Her har Henrik Jyrk haft mulighed for igen at udfordre de danske smags

Henrik Jyrk udvikler asiatisk burger for McDonald’s

Henrik Jyrk udvikler asiatisk burger for McDonald’s

Nu tilbyder McDonald’s igen gæsterne en burger udviklet af en gourmetkok. Denne gang med en burger med den asiatiske barbecuesovs teriyaki.
Henrik Jyrk evner om nogen at kombinere det folkelige med det elitære. Han har arbejdet på hele fem michelinrestauranter, har vundet danmarks mest prestigefyldte kokkekonkurrence – Sol Over Gudhjem - to gange, men deler ud af sin også ukrukkede tilgang til

Cunningham og McDonald’s laver forårsburger

Cunningham og McDonald’s laver forårsburger

Efter succesen med Homestyle Bearnaise er McDonald’s og Paul Cunningham i dag klar med en ny burger: Homestyle Sticky Lemon Chicken Danskerne tog Paul Cunninghams bud på en bearnaiseburger til sig i en grad, så McDonald’s for første gang i kædens 40-årige historie måtte melde en burger udsolgt. Nu er stjernekokken klar med sit bud på alletiders kyllingeburger - Homestyle Sticky Lemon Chicken.

McDonald's

Der blev i 1989 etableret et hovedkontor for de danske McDonald's restauranter.

Hovedkontoret sætter de overordnede politikker og strategier for McDonald's på nationalt niveau. I det daglige er det hovedkontorets opgave at fungere som samarbejdspartner for franchisetagerne i forbindelse med uddannelse, drift, markedsføring, kommunikation, pressekontakt, strategi og økonomi.

McDonald's restauranter i Danmark havde i 2015 en samlet omsætning på 2 mia. kr.

McDonald's

Falkoner Allé 20
2000 Frederiksberg
Danmark