Gå til indhold
Besir Zeciri og Zaki Youssef er værter på Ekko Shortlist Awards 2020
Besir Zeciri og Zaki Youssef er værter på Ekko Shortlist Awards 2020

Pressemeddelelse -

Skuespilkometer bliver værter ved Ekko Shortlist Awards 2020

Stjerneskuddene og vennerne Zaki Youssef og Besir Zeciri er klar til at indtage værtsrollerne ved Ekko Shortlist Awards 2020, der finder sted den 21. november kl. 19.00 i Bremen Teater. Billetsalget er i gang!

Der er under en måned til årets filmfest Ekko Shortlist Awards 2020. Filmmagasinet Ekko hylder igen de bedste kortfilm og præstationer fra onlinehitlisten Ekko Shortlist.

Værterne ved årets prisuddeling er skuespiller og musiker Zaki Youssef og skuespillerkometen Besir Zeciri, som er blandt de hotteste navne i den danske filmbranche lige nu.

Dansk-ægyptiske Zaki Youssef startede som rapper, men fik sit gennembrud i filmens verden med en hovedrolle i terrordramaet Danmarks sønner. Til næste år bliver Zaki Youssefs navn kendt blandt endnu flere danskere, når han overtager rollen som Assad i den næste Afdeling Q-film Marco effekten.

41-årige Zaki Youssef var senest aktuel i Xee-serien Junglen, som han har skabt og spiller hovedrollen i. I serien medvirker Besir Zeciri som en af hovedpersonens bedste venner, og de to skuespilleres forhold skal nok sikre god stemning til Ekko Shortlist Awards.

30-årige Besir Zeciri har haft et stort 2020. Foruden Junglen har skuespilleren med de albanske rødder medvirket i DR-serien Når støvet har lagt sig og TV 2-serien Alfa samt spillet Sidse Babett Knudsens søn i det anmelderroste krimidrama Kød & blod.

”Det er vigtigt at støtte op om de nye talenter, så vi kan blive ved med at sætte Danmark på filmverdenskortet. Vinterberg, Von Trier og Bier startede jo også et sted,” siger Besir Zeciri og Zaki Youssef og fortsætter:

”Film og kunst er det, der samler os. Bare se på krisen, vi befinder os i. Hvad ville vi gøre uden film? At være værter sammen til Ekko Shortlist Awards 2020 er ligesom at finde hjem, for vi startede sammen på de skrå brædder. Glæd jer til et brag af en fest!”

Jury af kendte filmfolk

Filmmagasinet Ekko afslører snart den professionelle jury af kendte filmfolk, som lige nu er i gang med at finde frem til de nominerede i prisuddelingens tretten kategorier.

Når de nominerede offentliggøres, kan brugerne af Ekko Shortlist stemme på deres favoritter frem til en uge før festen. Vinderne bliver fundet i en sammentælling mellem publikums stemmer og juryens vurdering i forholdet 50-50.

Læs mere om Ekko Shortlist Awards her.

Billetter kan købes via billetlugen.dk her.

Se alle film på Ekko Shortlist her.

Ekko Shortlist Awards er støttet af Det Danske Filminstitut.

Pressekontakt:

Sandra Nynne Jensen, sandra@have.dk, 22863094

Johannes Mandal, johannes@have.dk, 22287777

Marie Dam Nielsen, marie@have.dk, 29936266

Emner

Kategorier

Kontakt

Sandra Nynne Vognstrup

Sandra Nynne Vognstrup

Pressekontakt Rådgiver 22863094

Om os

For os handler kommunikation ikke blot om at råbe højt, eller om for enhver pris at trænge igennem lydmuren i et tiltagende kaotisk mediebillede.

For os handler kommunikation om troværdighed. Om substans. Om at sætte dagsordener. Inden for kulturens verden, i erhvervslivet, i politisk sammenhæng – og i samfundet som helhed.

Vi favner bredt i vores opgaveportefølje, og vores spidskompetencer ligger inden for udvikling af storytelling, strategisk udvikling af brands, oplevelsesbaseret kommunikation og den direkte kontakt med medierne.

Tre årtiers erfaring har gjort os til et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, og på årsbasis gennemfører vi 150 projekter.

Vi kvalificerer vores samarbejdspartneres historier og sikrer dem gennemslagskraft i offentligheden. Vi folkeliggør substansen, og vi sikrer mediernes interesse for både det brede og det smalle. Vi navigerer sikkert og målrettet gennem medielandskabet, og vi er garant for synlighed, der skaber merværdi – og gør en forskel.

HAVE Kommunikation

Hillerødgade 30 B
2200 København N
Danmark