Gå til indhold
Klassisk på Kyssetrappen vender tilbage på Ofelia Plads

Pressemeddelelse -

Klassisk på Kyssetrappen vender tilbage på Ofelia Plads

Oplev gratis levende musik på en flydende pram i smukke omgivelser med bl.a. Teitur, Fallulah og Who Killed Bambi

-

Klassisk på Kyssetrappen fik debut på Ofelia Plads sidste sommer med stor succes og indrammede pladsen med levende musik på vandet og fyldte tilskuerrækker på Kyssetrappen. Nu vender begivenheden tilbage til Ofelia Plads, som i samarbejde med GoBoat præsenterer årets seks koncerter, som midt i byen bliver spillet på en flydende pram i Kvæsthusgraven.

Klassisk på Kyssetrappen foregår i perioden 7. juni – 12. juli 2018

Harpespil, messingblæsere og strygekvartet lægger musik til Københavns Havn, når Ofelia Plads og GoBoat endnu engang inviterer til Klassisk på Kyssetrappen under åben himmel. Den intime musikoplevelse havde debut på pladsen sidste sommer i anledning af Ofelia Plads’ første fulde sæsonprogram, hvor publikum strømmede til på sommerens lune aftener.

Nu kan publikum atter lægge vejen forbi, når Ofelia Plads forvandles til et unikt koncertrum, hvor bl.a Færøske Teitur, den danske sangerinde Fallulah og sangere og musikere fra Det Kongelige Kapel indtager prammen i Kvæsthusgraven. I alt seks optrædener vil finde sted i løbet af juni og juli måned og årets første Klassisk på Kyssetrappen kan opleves den 7. juni kl. 17.00.

Om det unikke koncert-koncept fortæller projektleder Mikkel Grevsen fra GoBoat:

Med Klassisk på Kyssetrappen præsenterer vi klassisk musik og den flotteste udsigt, du kan finde i København: Kyssetrappen bliver forvandlet til et midlertidigt koncertrum midt i byen, scenen kommer sejlende og lægger til, madboder skyder op og publikum tager plads i solen - og efter et par timer er alt væk igen. Byen pulserer stille videre som om intet var hændt. På den måde er der noget magisk over koncertformatet på Kyssetrappen, der matcher den magi, som også findes i den klassiske musik og dens afarter.

Det fulde program for Klassisk på Kyssetrappen ses nedenfor:

  • 7. juni: Angelo Trio fra Det Kongelige Teater

Angelo Trio lægger ud med en koncert, hvor publikum kan se frem til lidt af hvert. Harpenist Angelika Wagner fra Det Kongelige Kapel og sangerinderne Cecilia Hjortsberg og Johanne Bock fra Den Kongelige Opera vil kaste sig ud i værker fra operaens klassiske verden med bl.a. ”O mio babbino caro” af Puccini og ”Barcarolle” fra Hoffmanns eventyr samt helt andre sange som Sort Sols ”Let your fingers do the walking”.

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/158049071717569/

  • 14. juni: Det Kongelige Kapels Messingkvintet

Det Kongelige Kapels Messingkvintet byder på musik af bl.a. Bizet, Nielsen og Bach, spillet på trompet, horn, basun og tuba. Kvintetten består af Kasper Thaarup, Gustav Carlsson, Nikolaj Viltoft, Jonas Wiik og Lars Holmgaard, som til dagligt spiller i Det Kongelige Kapel på Det Kongelige Teater.

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/119038412303903/

  • 21. juni: Den Danske Strygekvartet

Hædret med bl.a. Danmarks største kulturpris, Carl Nielsen Prisen, er Den Danske Strygerkvartet anerkendt vidt og bredt. Kvartetten spiller med høj teknisk og musikalsk kvalitet og en frisk tilgang til et genkendeligt repertoire. Den Danske Strygerkvartet består af Rune Tonsgaard Sørensen og Frederik Øland (vioiner), Asbjørn Nørgaard (bratsch) og Frederik Schøyen Sjölin (cello), som har performet på tværs af Europa, og gentagne gange i især Tyskland og Storbritannien.

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/420614595078095/

  • 28. juni: Teitur & Who Killed Bambi

Teitur og Who Killed Bambi byder på en cross-over koncert med Who Killed Bambis strygere tilsat Teiturs følelsesladede vokal. Færøsk fødte Teitur fik sin debut i 2003 med albummet Poetry & Aeroplanes og har siden da fanget sine lyttere i et intenst og forførende greb. Who Killed Bambi var sidste år på programmet sammen med Pernille Rosendahl, og nu kan man genopleve de rutinerede strygere på scenen med Teitur.

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/1643518049095760/

  • 5. juli: Andrea Pellegrini & Bjarke Mogensen

I Pellegrini og Mogensens optræden bliver den klassisk mezzosopran i opera-arier koblet med det lille kompakt accordeon som en helt unik sammensværgelse. Duoen Pellegrini/Mogensen har virket indenfor næsten alle musikgenrer man kan tænke sig - fra den tidlige renæssancemusik over operaklassikere til fortolkninger af pop- og rocknumre. Duoen har spillet i hele landet og senest på Nordeuropas største musik- og teaterfestival, Festspillene i Bergen.

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/219922261930655/

  • 12. juli: Fallulah & Who Killed Bambi

De rutinerede strygere fra Who Killed Bambi leverer rytmiske og grænsebrydende toner tilsat den danske sangerinde Fallulahs rockede folk-lyd. Fallulah brød igennem med singlen Out of It i 2011 – temasangen til komedieserien Lykke og har siden udgivet tre anmelderrose albums. Nu kan hun opleves i en helt særlig konstellation med Who Killed Bambi, der kombineres med Fallulahs mix af pop, indierock og Balkan-beats.

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/1668558336513909/

Klassisk på Kyssetrappen er støttet af: Knud & Dagny Gad Andresen Fonden, Knud Højgaards Fond, Oticon Fonden, Toyota Fonden og Spar Nord Fonden.

Se hele sommerprogrammet for Ofelias Plads her:
http://ofeliaplads.dk/programmet/

Med venlig hilsen

Have Kommunikation

For yderligere information, kontakt venligst:
Simone Lassen simone@have.dk 81 71 47 37

Fakta om Ofelia Plads

Området udgøres af Kvæsthusbroen, som kan rumme de helt store arrangementer, og af Kyssetrappen, der er velegnet til dans, afslapning og mindre arrangementer.

På pladsen er der 10 pavilloner, som bl.a. fungerer som caféer og scener.

  • Kvæsthusbroens grundlæggelse: 1848
  • Renovering af Ofelia Plads påbegyndt: 2013
  • Officiel åbning: 29. juni 2016
  • Areal: 10.000 brugbare kvadratmeter
  • Parkering: 500 p-pladser under pladsen

Fakta om GoBoat

  • GoBoat er bådudlejnings-firma, der har til huse på Islands Brygge 10 i København S. GoBoat har den grønne energi i fokus og er bl.a. selvforsynende af strøm til deres både via eget solcellesystem.
  • GoBoat startede op i 2013, i 2014 vandt de Årets Idealist ved IVÆKST-prisen, og i 2015 satte de fokus på kunst og kultur ved at begynde at afholde flydende koncerter rundt i Københavns Havn og Kanaler.
  • GoBoat-konceptet er grundlagt og baseret på den særlige maritime oplevelse, som opstår i et fællesskab omkring vandkultur. At sejle skal være tilgængeligt for alle. Derfor kræver det hverken bevis eller erfaring at sejle en GoBoat. 

Emner

Kontakt

Michael Feder

Michael Feder

Pressekontakt Adm. direktør +45 2243 4942
Anja Linnet

Anja Linnet

Pressekontakt COO // Chefrådgiver 22655348
Peter Pishai Storgaard

Peter Pishai Storgaard

Pressekontakt Seniorrådgiver
Emilie Selin

Emilie Selin

Pressekontakt Seniorrådgiver
Rikke Hesselholt

Rikke Hesselholt

Pressekontakt Seniorrådgiver 28433893
Stine Albrechtsen

Stine Albrechtsen

Pressekontakt Seniorrådgiver & Head of Aarhus

Louise Thuesen

Pressekontakt Seniorrådgiver
Sandra Nynne Vognstrup

Sandra Nynne Vognstrup

Pressekontakt Rådgiver 22863094
Julie Qvick Nielsen

Julie Qvick Nielsen

Pressekontakt Rådgiver
Amalie Søndergaard

Amalie Søndergaard

Pressekontakt Rådgiver 28 58 81 50
Kathrine Clemmensen

Kathrine Clemmensen

Pressekontakt Juniorrådgiver 22902645
Jesper Bæk Nielsen

Jesper Bæk Nielsen

Pressekontakt Juniorrådgiver 23270297
Picasa Emily Askjær Grand

Picasa Emily Askjær Grand

Pressekontakt Juniorrådgiver 30138880

Ole Winther

Pressekontakt Chefrådgiver, head of Public Affairs +4551617151
Sofie Ugilt

Sofie Ugilt

Pressekontakt Projektassistent 22518548
Regitze Porsborg Andersen

Regitze Porsborg Andersen

Pressekontakt Projektassistent // Project Associate 30 48 32 39
Rose Daugaard Knudsen

Rose Daugaard Knudsen

Pressekontakt Projektassistent 20902023

Om os

For os handler kommunikation ikke blot om at råbe højt, eller om for enhver pris at trænge igennem lydmuren i et tiltagende kaotisk mediebillede.

For os handler kommunikation om troværdighed. Om substans. Om at sætte dagsordener. Inden for kulturens verden, i erhvervslivet, i politisk sammenhæng – og i samfundet som helhed.

Vi favner bredt i vores opgaveportefølje, og vores spidskompetencer ligger inden for udvikling af storytelling, strategisk udvikling af brands, oplevelsesbaseret kommunikation og den direkte kontakt med medierne.

Tre årtiers erfaring har gjort os til et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, og på årsbasis gennemfører vi 150 projekter.

Vi kvalificerer vores samarbejdspartneres historier og sikrer dem gennemslagskraft i offentligheden. Vi folkeliggør substansen, og vi sikrer mediernes interesse for både det brede og det smalle. Vi navigerer sikkert og målrettet gennem medielandskabet, og vi er garant for synlighed, der skaber merværdi – og gør en forskel.

HAVE Kommunikation

Hillerødgade 30 B
2200 København N
Danmark