Gå til indhold
Kulturfestnyt

Nyhed -

Kulturfestnyt

Første Glostrup Kulturfest gik forrygende :o)

Et lidt forsinket tak for sidst for en dejlig dag i kulturens tegn.

Vejret var med os. Selvom sorte skyer truede et med vand et par gange, så gik det alligevel forbi os, og vi kunne nyde vores øl og mad i et dejligt dansk sommervejr.

Rådhusparken var fyldt med glade aktører, der underholdt gæsterne med alt fra bålbagte pandekager til ansigtsmaling af farlige dyr og prinsesser. Musikken på Glostrup Torv startede med børneunderholdning og sluttede med cool jazz. I Glostrup Shoppingcenter kunne gæster blive underholdt af alt fra mavedans til profiltegning. Mange huse - Medborgerhuset, Biografen m.fl. havde åbnet dørene ekstraordinært med aktiviteter hele eftermiddagen. På Glostrup Rådhusplads fyldte Zididada pladsen, hvor herlige Jimmy Bacoll sprang ned fra scenen og sang blandt publikum. Glostrup Gospel fortsatte festen med svedig gospel med fart på og sidst men ikke mindst afsluttede Mythoria - Glostrups eget heavyband - Rådhusscenen med tung metal og dyb growl helt nede fra maven.

Det var i det hele taget en herlig dag.

Eventudvalget, eventkoordinatorerne og aktørerne skal nu evaluere Kulturfesten 2023 og tage det bedste med til næste Kulturfest. Derefter går planlægningsarbejdet med version 2024 i gang.

....og vi glæder os allerede.

Glostrup Kulturfest - ses vi?



Kategorier

Kontakt

Team Kultur og Idræt

Team Kultur og Idræt

43236562

Velkommen til Glostrup Kommune!

Glostrup Kommune er den københavnske vestegns naturlige centrum. Et stærkt og alsidigt foreningsliv er Glostrups bankende hjerte. Vi har et dynamisk erhvervsliv, og vi kan prale af at have næsten lige så mange arbejdspladser, som vi er borgere. Glostrup har en formidabel infrastruktur med gode tog- og busforbindelser og nem adgang til motorvej. Derudover får vi fire stationer på letbanens rute fra 2025. Glostrup er en veldrevet kommune med kun 15 minutters afstand til Københavns Rådhusplads.

Glostrup Kommune

Rådhusparken 2
2600 Glostrup
Danmark