Gå til indhold

Nyhed -

Geberit opruster på salgsfronten med fire nyansættelser

Geberit ansætter fire nye medarbejdere, der skal være med til at styrke Geberits kompetencer inden for teknik. Alle kommer med solid erfaring og branchekendskab.

Christian Rohde Nielsen tiltræder stillingen som teknisk salgssupporter hos Geberit. Christian har mere end 10 års erfaring som VVS-energispecialist og VVS-installatør hos Risskov El og VVS. Christian kommer med en stærk teknisk baggrund.

Tommy Cramer er Geberits nye tekniske salgssupporter. Tommy har 15 års erfaring som VVS-montør og har de seneste seks år arbejdet med teknisk salgssupport hos Vola, hvor han har haft ansvaret for internt salg, showroom og rådgivning af arkitekter.


Mathias Toft Jensen er ansat som teknisk salgskonsulent i Nordjylland. Mathias har en baggrund som VVS-energispecialist og VVS-installatør. Han kommer derfor med stor erfaring og har de seneste tre år arbejdet med salg og kunderådgivning.

Jan Mikkelsen er ansat som teknisk salgskonsulent i Sydjylland og på Fyn. Jan har en baggrund som VVS- tekniker og tager over 25 års erfaring med sig inden for både service, rådgivning i energioptimering og tekniske installationer samt direkte salg i byggebranchen.



Emner

Kategorier

Kontakt

Anja Hellberg

Anja Hellberg

Pressekontakt Partner & kommunikationsrådgiver +45 2858 8076
Karin Busk Thygesen

Karin Busk Thygesen

Pressekontakt Marketingkoordinator +45 24 94 45 81

Innovative sanitetsløsninger til moderne badeværelser

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter og 2024 er året hvor Geberit fejrer 150-års jubilæum. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.
Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 11.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,1 mia. CHF i 2023. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Geberit

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark

Besøg vores andre nyhedsrum