Gå til indhold

Emner: Webtjenester

Vaekst Digital får ny partner med stor brancheerfaring

Vaekst Digital får ny partner med stor brancheerfaring

Det digitale markedsføringsbureau Vaekst Digital har budt velkommen til Julie Momsen Fredslund som ny partner. Hun kommer med mere end 10 års erfaring fra branchen og skal styrke bureauets strategiske rådgivning.

Lavprisbyggemarkedet jem & fix og Freetrailer annoncerede tidligere på året en massiv samarbejdsaftale med 460 gratistrailere. Nu melder parterne ud, at aftalen er kraftig opgraderet, så den i alt kommer til at omfatte 561 trailere, der stilles til r

Freetrailer opgraderer samarbejdsaftale med jem & fix

Lavprisbyggemarkedet jem & fix og Freetrailer annoncerede tidligere på året en massiv samarbejdsaftale med 460 gratistrailere. Kort tid før udrulning melder parterne nu, at aftalen er kraftig opgraderet, så den i alt kommer til at omfatte 561 trailere, der stilles til rådighed ved 126 jem & fix lavprisbyggemarkeder i Danmark.

Som selskab har vi meget fokus på at give brugerne en god oplevelse, og vi mener, at det er en mindst lige så vigtig disciplin som website-hastighed, SEO og konverteringsoptimering, siger Sara Lyngsøe. Foto: PR.

Deleøkonomisk fintech-virksomhed lancerer ny it-platform

Freetrailer har netop lanceret en ny it-platform til deres deleøkonomiske tjenester. Løsningen skal fungere som løftestang til at indfri målet om en million udlån og en omsætningsstigning på 35 procent allerede i år.

Silvan sætter fokus på et bæredygtigt flyttesortiment og udskifter 200 trailere

Silvan sætter fokus på et bæredygtigt flyttesortiment og udskifter 200 trailere

Byggemarkedet Silvan har netop udskiftet 200 af deres gratis låne-trailere og benytter muligheden for at sætte fokus på et mere bæredygtigt flyttesortiment. Ønsket om at tilbyde låne-trailere i topkvalitet til danskerne, er et led i Silvans bæredygtige strategi, hvor deleøkonomi også er nøgleordet i for eksempel værktøjsudlejning og udlejning af el-ladcykler.

Danmarks bedste retailer er netop blevet kåret ved et storstilet event i København. I et felt på 114 danske retail-virksomheder indtog Matas i årets Omnichannel Index førstepladsen foran JYSK og Hunkemöller. Foto: PR.

Ny undersøgelse: Matas er Danmarks bedste retail-virksomhed

Danmarks bedste retailer er netop blevet kåret ved et storstilet event i København. I et felt på 114 danske retail-virksomheder indtog Matas i årets Omnichannel Index førstepladsen foran JYSK og Hunkemöller.

Digitalt konsulenthus vokser 73 procent på bare et år – nu venter Europa

Digitalt konsulenthus vokser 73 procent på bare et år – nu venter Europa

Det danske konsulenthus IMPACT, der er specialiseret i digital handel, har for alvor gang i væksten. Fra 2020 til 2021 steg omsætningen med 73 procent fra 158 til 274 millioner kroner. Samtidig blev resultatet tredoblet til 14 millioner. Forude venter et år med konsolidering og kontrolleret vækst – samt store planer om at indtage Europa.

Vis mere

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Besøg vores andre nyhedsrum