Gå til indhold
Muotibrändi Zizzi teki vuonna 2021 Suomessa yrityksen historian parhaan tuloksen. Valtava digitaalinen muodonmuutos johti verkkokaupan ennätykselliseen 3,63 miljoonan euron tulokseen. Foto: PR.
Muotibrändi Zizzi teki vuonna 2021 Suomessa yrityksen historian parhaan tuloksen. Valtava digitaalinen muodonmuutos johti verkkokaupan ennätykselliseen 3,63 miljoonan euron tulokseen. Foto: PR.

Pressemeddelelse -

Tunnettu muotibrändi teki huipputuloksen Suomessa suuren verkkokauppasatsauksen jälkeen

Muotibrändi Zizzi teki vuonna 2021 Suomessa yrityksen historian parhaan tuloksen. Valtava digitaalinen muodonmuutos johti verkkokaupan ennätykselliseen 3,63 miljoonan euron tulokseen.

Yksi suomalaisen vaatekaupan tärkeimmistä toimijoista on tanskalaismerkki Zizzi, joka myy naistenvaatteita plus-kokoisina. Yritys on juuri julkistanut parhaan tuloksensa Suomessa koko historiansa aikana.

Viimeisten viiden vuoden aikana on yrityksen verkkokaupan liikevaihto kasvanut Suomessa keskimäärin 42 prosenttia vuodessa, ja vuoden 2021 tilinpäätöksessä verkkokaupan kokonaistulos oli 3,63 miljoonaa euroa. Maailmanlaajuisesti Zizzin kokonaisliikevaihto on kasvanut 86 prosenttia viidessä vuodessa 732 Tanskan kruunuun, mikä tarkoittaa 80 miljoonan kruunun tulosta ennen korkoja ja veroja. Se merkitsee 400 prosentin kasvua samassa ajassa.

Toimitusjohtaja Kuno Kildetoft Mehlsen sanoo, että tulos on pitkän ja intensiivisen muutosprosessin alustava huipentuma.

– Viimeiset viisi vuotta ovat olleet pitkä ja haasteellinen prosessi, mutta nyt voimme viimein nähdä oman työmme tulokset ja kädenjälkemme yrityksen muutoksessa. Lyhyesti sanottuna olemme onnistuneet saavuttamaan ensimmäisen tavoitteemme Suomen markkinoilla sekä luomaan tukevan perustan tulevien vuosien kasvulle. Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä tulokseen ja ylpeitä siitä, ja se on kaiken kaikkiaan upea lahja taitaville työntekijöillemme, jotka ovat tehneet kovasti töitä tavoitteen saavuttamiseksi, Kuno Kildetoft Mehlsen kertoo.

Hyvän tuloksen takana kokonaisvaltainen muutos

Zizzin uusi strateginen suunta sai alkunsa useampi vuosi sitten, ja Kuno Kildetoft Mehlsenin mukaan yrityksen ennätystulokseen on useampia syitä.

– On tärkeää korostaa, että kyse ei ole ainoastaan hyvästä liikevaihdosta vaan yrityksen kokonaisvaltaisesta muutoksesta, jonka lähtökohta oli digitaalisuuden kasvattaminen ja toive johtavan markkina-aseman saavuttamisesta. Olemme nyt strategisesti vahvempia kuin koskaan modernin monikanavaisen alustan ja verkkokaupan lähes 70 prosentin osuuden ansiosta. Se antaa meille erittäin hyvät edellytykset tulevaisuuden kasvun rakentamiselle Suomessa sekä muilla eurooppalaisilla markkina-alueilla, Kuno Kildetoft Madsen sanoo.

Voimakasta kasvua tulevaisuudessa

Zizzi on ollut osa Ball Group -konsernia vuodesta 2000, mutta se on nyt muuttumassa yrityksen strategisen painopisteen muutoksen myötä.

– Tavoitteemme tulla Euroopan markkinajohtajaksi merkitsee, että keskitymme nyt täysillä plus-size -liiketoimintaamme ja luovumme lopullisesti Ball Group -nimestä. Yrityksen nimi on tästä eteenpäin Zizzi, mikä on linjassa brändimme ja sen kanssa, mistä asiakkaat tuntevat meidät, Kuno Kildetoft Mehlsen sanoo.

Suomessa yrityksen tavoite on kaksinkertaistaa sekä liikevaihto että tulos vuoteen 2025 mennessä, ja tärkeä osa strategiaa on myymälöiden ja digitaalisten kanavien yhteispeli.

– Uskomme täysipainoisesti siihen, että tällä tavoin onnistumme saavuttamaan vuosittaisen 20–25 prosentin kasvun ja kaksinkertaistaa yrityksen tuloksen tulevien vuosien aikana, Kuno Kildetoft Mehlsen vakuuttaa.

Related links

Kategorier


Zizzi on naisellinen ja tyylikäs plus-kokonbrändi, jonka keskiössä on itseluottamus ja asenne. Zizzin mallistoon kuuluu puseroita, t-paitoja, housuja, legginssejä, mekkoja, farkkuja ja takkeja isoille tytöille ja naisille ko’oissa 42–60. Zizzillä on Suomessa yhteensä yhdeksän myymälää. Lue lisää osoitteessa www.zizzi.fi

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Besøg vores andre nyhedsrum