Gå til indhold
Nytt partnerskap sikrer kunder gratis lån av tilhenger hos Europris i Stoa. Bilde: PR.
Nytt partnerskap sikrer kunder gratis lån av tilhenger hos Europris i Stoa. Bilde: PR.

Pressemeddelelse -

Lån tilhenger hos Europris i Stoa

Som noe helt nytt kan folk i Stoa og omegn nå få låne gratis tilhenger hos Europris. Dette gjør det enklere å få fraktet putekasser, møbler og andre store gjenstander med hjem.

Etter å ha kjøpt for eksempel nye hagemøbler eller en ny putekasse til terrassen, kan det være mer enn vanskelig å få plass til tingene i bilen. Derfor kan kunder hos Europris i Stoa nå låne gratis tilhenger. Tilhengerne er levert av danske Freetrailer, og avtalen gleder Odd Hansen, butikksjef hos Europris i Stoa.

Når familien har handlet i et av varehusene våre og skal frakte store gjenstander som for eksempel møbler med seg hjem, kan det oppstå transportproblemer. Derfor er det flott at vi i Europris nå kan tilby gratis utlån av tilhengere. Vi ser på dette som et servicetilbud til kundene våre, og samtidig passer konseptet godt til profilen vår. Vi legger stor vekt på at det skal være enkelt og greit å handle hos oss, siger Odd Hansen.

Enkelt og praktisk

Freetrailers forretningsmodell med utlån av gratis tilhengere til forbrukerne fungerer takket være partnerskapene som blir inngått med selskaper i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland. Nå nyter også fraktglade nordmenn godt av at Freetrailer har forlenget samarbeidet med Europris.

– Vi setter stor pris på samarbeidet med Europris, og vi er glade for at vi kan forlenge det. Corona og de mange hverdagslige transportbehovene i forbindelse med hus- og hageprosjekter har ført til at enda flere har fått øynene opp for konseptet vårt. Den generelle trenden, hvor både salg og utleie av hengere har vokst betydelig de siste ti årene, er imponerende. Den bekrefter at nordmenn – i likhet med dansker – er et gjør-det-selv-folk, og vi er glade for å kunne være behjelpelige, sier Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer.

Vil forandre delingsøkonomien i Norge

Ifølge Philip Filipsen og Freetrailer er delingsøkonomi som fenomen kommet for å bli, og selskapets teknologiske plattform vil både endre og utfordre det norske markedet i tiden som kommer.

– Vi tapper inn i en tidsånd hvor delingsøkonomi og bærekraft er ekstremt populært, og derfor ser vi nå på hvilke andre ting vi kan legge inn i plattformen. Målsettingen vår er at mennesker over hele Europa – og dermed også i Norge – i løpet av de neste årene skal kunne låne for eksempel biler, sparkesykler, sykler, båthengere og hestehengere via plattformen vår, sier Philip Filipsen.

Takket være det forlengede partnerskapet med Europris vil Freetrailers hengere bli enda mer tilgjengelige for nordmenn. Og til tross for at både eierskap og utleie av hengere er i rask vekst, spår ikke direktøren nedgang foreløpig – snarere tvert imot. Den delingsøkonomiske virksomheten har nemlig planer om å inngå enda flere partnerskap med

Europris i 2022.

Related links

Kategorier


Freetrailer er en dansk delingsøkonomivirksomhet som spesialiserer seg på app-basert utlån av tilhengere til forbrukere. Freetrailer råder over nesten 2100 hengere fordelt på 450 hentesteder i hele Norden. Les mer og bestill en tilhenger på www.freetrailer.dk

Kontakt

Sara Lyngsøe

Chief Marketing Officer, Freetrailer (+45) 61 10 15 57

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Besøg vores andre nyhedsrum