Gå til indhold
Det landsdækkende revisions- og rådgivningshus har budt velkommen til Asger Lehmann Høj som ny partner. Foto: Grant Thornton.
Det landsdækkende revisions- og rådgivningshus har budt velkommen til Asger Lehmann Høj som ny partner. Foto: Grant Thornton.

Pressemeddelelse -

Grant Thornton får ny partner med stor ekspertise i skatterådgivning

Det landsdækkende revisions- og rådgivningshus har budt velkommen til Asger Lehmann Høj som ny partner. Han kommer med mere end 40 års erfaring fra branchen og bliver del af Grant Thorntons skatteafdeling på kontoret i Randers.

Det landsdækkende revisions- og rådgivningshus Grant Thornton har en klar ambition om at styrke den skattetekniske rådgivning på tværs af brancher. For at stå endnu stærkere i det felt har man netop ansat Asger Lehmann Høj som ny partner.

Asger Lehmann Høj er statsautoriseret revisor og har mere end 40 års branche-erfaring. I perioden fra 1995 til 2005 har han været partner i KPMG, og senest har han været partner i Beierholm, hvor han blandt andet var med til at etablere og udvikle Beierholms skatteafdeling. Med afsæt i sin store erfaring får han som kerneopgave at styrke Grant Thorntons skatterådgivning af eksisterende og nye kunder.

Asger Lehmann Høj håber, at hans erhvervsmæssige baggrund bliver et værdifuldt aktiv for revisions- og rådgivningshuset.

– At Grant Thornton for nylig har gennemgået en større fusion og nu er godt i gang med at udvikle en fælles forretningsmodel, er en virkelig spændende proces med et stort potentiale. Den rejse vil jeg gerne være en del af, og jeg ser meget frem til at trække på erfaringer fra mine tidligere jobs. At Grant Thornton både er landsdækkende i Danmark og samtidig en stor international rådgivningsvirksomhed, gør kun opgaven endnu mere interessant og udfordrende, fortæller Asger Lehmann Høj.

Den rette til opgaven

Ifølge Ebbe Melchior, der er partner og leder af Grant Thorntons skatteafdeling, bliver skatteområdet mere og mere komplekst, og derfor et det altafgørende at have stærke kompetencer på området.

– Både jeg og resten af Grant Thornton er glade for at få Asger med på holdet. Han kommer med en enorm skattefaglig kapacitet, og så er han også et dejligt menneske, som både vi og vores kunder får stor gavn og glæde af. Asger får base i Jylland, og det betyder også, at vi integrerer vores skatteafdeling på begge sider af Storebælt. Det styrker os som forretning, og med Asgers specialviden er han den helt rette til at løfte den opgave, siger Ebbe Melchior.

Asger Lehmann Høj får base i på kontoret i Randers. Foruden den lokation har Grant Thornton kontorer i Grenaa, Hadsten, Aarhus, København, Hillerød, Roskilde, Hadsund og Aalborg.

Emner

Kategorier


Grant Thornton er en af Danmarks største revisions- og rådgivningshus. Virksomheden er landsdækkende og har kontorer i København, Hillerød, Roskilde, Aarhus, Randers, Grenaa, Hadsten, Hadsund og Aalborg. Grant Thornton beskæftiger nu mere end 600 medarbejdere. Læs mere om virksomheden på www.grantthornton.dk

Kontakt

Christoffer Lindhardt More

Kommunikationschef, Grant Thornton 27 14 23 78

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Besøg vores andre nyhedsrum