Gå til indhold
Takket være partnerskapet mellom Europris og Freetrailer kan kundene låne tilhengere gratis. Dette gjør det enklere å frakte putekasser, møblene og andre store gjenstander med seg hjem. Bilde: PR.
Takket være partnerskapet mellom Europris og Freetrailer kan kundene låne tilhengere gratis. Dette gjør det enklere å frakte putekasser, møblene og andre store gjenstander med seg hjem. Bilde: PR.

Pressemeddelelse -

Freetrailer og Europris forlenger og utvider samarbeidet

Freetrailer Group og dagligvarekjeden Europris innledet et nytt partnerskap i fjor, som nå forlenges. Samtidig utvides avtalen fra 12 til 105 tilhengere på ytterligere 31 lokasjoner.

I juni i fjor inngikk Freetrailer Group en avtale med Europris om å stille Freetrailers selvbetjente tilhengertjeneste til rådighet for Europris-kunder. Konseptet ble testet i fire av kjedens mer enn 260 varehus, og nå som partnerskapet har vist seg vellykket, er tilhengere stilt til rådighet på ytterligere 31 lokasjoner. I fremtiden vil Europris derved ha 35 lokasjoner med totalt 105 tilhengere som kjører rundt og markedsfører dagligvarekjeden deres samtidig med at kundene opplever god service.

– I tråd med vårt ønske om å gjøre kundeopplevelsen i butikkene våre enkel og grei, inngikk vi et samarbeid med Freetrailer som startet i juni i fjor. Det har vært en stor suksess, så det har ikke vært vanskelig å ta beslutningen om å utvide samarbeidet med ytterligere 31 varehus, sier Jon Boye Borgersensom, VP Commercial hos Europris.

En perfekt match

Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer, er også fornøyd med utvidelsen av samarbeidet, som også er i tråd med Freetrailers ambisjon om å være landsdekkende på det norske markedet.

– Jeg er veldig glad for at Europris har bestemt seg for å utvide samarbeidet. Vi er stolte av å levere et produkt til våre partnere som skaper stor verdi for dem og styrker kundeopplevelsen. Europris er en svært viktig partner for Freetrailer med sin store utbredelse og sterke merkevare på det norske markedet , uttaler Philip Filipsen.

Vil endre delingsøkonomien i Norge

Ifølge Philip Filipsen og Freetrailer er delingsøkonomien som fenomen her for å bli, og selskapets teknologiske plattform vil både endre og utfordre det norske markedet de neste årene.

– Vi tapper inn i en tidsånd hvor delingsøkonomi og bærekraft er svært populært, og det gjør at vi nå ser på hva annet vi kan legge inn i plattformen. Den klare målsettingen er at folk over hele Europa – og dermed også i Norge – i årene som kommer også vil kunne låne for eksempel biler, sparkesykler, sykler, båthengere og hestehengere via plattformen vår, sier Philip Filipsen.

Med det forlengede partnerskapet med Europris vil Freetrailers tilhengere bli enda mer tilgjengelige for nordmenn. Og ifølge Philip Filipsen har den delingsøkonomiske virksomheten planer om å inngå enda flere partnerskapmed Europris de neste årene.

Related links

Kategorier


Freetrailer Group er et dansk teknologiselskap som har som målsetting å gjøre det enkelt å bestille og låne tilhenger gratis via en IT-plattform for delingsøkonomi. Freetrailer, som er børsnotert Spotlight Stock Market, har mer enn 60 samarbeidspartnere og råder over 2500 tilhengere fordelt på cirka 500 hentesteder i hele Norden. Les mer og bestill en tilhenger på www.freetrailer.dk

Kontakt

Sara Lyngsøe

Chief Marketing Officer, Freetrailer (+45) 61 10 15 57

Velkommen til Epicent Public Relations A/S!

Siden 1999 har Epicent Relations Group leveret professionelle kommunikationsydelser til erhvervslivet. Epicent Public Relations A/S med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding er fem år i træk kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen. Vi specialiserer os i presseopgaver for kæder, B2B-virksomheder og webshops. Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt

Epicent Public Relations A/S

Gåseagervej 12 E
8250 Egå
Denmark

Besøg vores andre nyhedsrum